head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

Alanya’da bir kişinin öldürüldüğü o kavgada  ‘Abdestim bozuldu’ diyerek kurşun yağdırmışlar...

Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’nde önceki gün iki grup arasında çıkan, bir kişinin yaşamını yitirdiği bir kişinin ise ağır yaralandığı kavganın köpek yüzünden çıktığı iddia edildi.

allah akıl versin 3 fc765

Pes dedirten  olay ,  iki gün önce akşam saatlerinde Alanya’nın Mahmutlar  Mahallesi, Barbaros Caddesi'nde bulunan bir restoranda meydana gelmişti.

Edinilen bilgiye göre, Mehmet Yüksel (34) ve arkadaşı Metehan Gözükara (28) restoranda birlikte yemek yerken Metehan Gözükara'nın köpeği orada bulunan gruptan birine dokundu. Abdestinin bozulduğunu iddia eden şahıs ile Metehan Gözükara arasında tartışma çıktı.

Kısa sürede büyüyen tartışmada tabancasını çeken 3 kişilik gruptan bir şahıs Mehmet Yüksel'i göğsünden vururken, Metehan Gözükara'yı da vurarak ağır yaraladı. 

İhbar  üzerine olay yerine gelen sağlık  ekipleri tarafından  hastaneye götürülen yaralılardan Yüksel, yaşamını yitirdi.

allah akıl versin 2 70021

Jandarma ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Mehmet Yüksel’in babası Tacettin Yüksel ve yakınları, bugün sabah saatlerinde Adli Tıp Kurumu'na oğlunun cenazesini almaya geldi. Uzun süre gözyaşı döken babayı yakınları teselli etti. Mehmet Yüksel'in cenazesi, toprağa verilmek üzere Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine götürüldü. 

 

 

Gazeteler