head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024
Cumartesi, 06 Nisan 2019 13:51

AKDAĞ, DEVLETE SESLENDİ…

Yazan
Ögeyi Oylayın
(0 oy)
Alanya Güneşi Gazetesi İmtiyaz sahibi ve Genel yayın yönetmeni İbrahim AKDAĞ;Alanya Belediyesi Bağımsız Belediye Başkanı Adaylığı çalışmaları sırasında,Alanya Halkının ve ülke gündeminin nabzını da tutuyor…

 

Ülkemizde ve Alanya da yaşanan ekonomik ve sosyal krize dikkat çeken AKDAĞ;Cumhurbaşkanı Erdoğan;TBMM Vekilleri ve Adalet Bakanına seslendi.

AKDAĞ:”Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan;Sayın Türkiye Büyük Millet Meclisi Vekillerimiz ve sayın Adalet bakanımız!

Sizlere Bir gazete sahibi ve Bağımsız Alanya Belediye Başkanı olarak sesleniyorum…

Sayın Erdoğan;Bu talebim,serzenişim Alanya halkı ve ülkemiz adına en çokta şahsınıza dır.

Yaklaşık 16 Yıldır Ülkemizi AK PARTİ Hükümetlerinizle sizler ve ekibiniz yönetiyorsunuz.Allah Aşkına Bu asil milleti “dilenci “olmaya , el açmaya ve çaresizliğe itmeyin.Bakın Yıllardır Büyük Ceza evleri ve yüksek yüksek Adliye Sarayları inşa ediyorsunuz,Ne için?Elbette ki suç işleyen ve toplumsal huzuru bozanlar cezalandırılmalıdır,Ama ülkemizde yüksek duvarlı mahpus damları değil,Yüksek bacalı fabrikalar inşa edilmelidir…

Devlet dediğin,Yargısı-Ordusu ve Polisi ile Halkına güven veren olgudur.Ama halk Artık Yargıya-Orduya ve Polisine yan gözle bakmaktadır.Buna son veriniz.

SİZLERE ACİL ÇAĞRIMDIR… Yanlış politikalarınız ve sizin deyiminizle de Dış Güçlerin etkisi de dahil olmak üzere;Ülke ekonomisi bir facianın eşiğinden döndü.Döviz artışı esnafı yok etme noktasına getirdi.Büyük Şirketler Konkordato veya iflaslarını açıklıyor.Bu da on binlerce insanın aileleri ile işsiz ve bunalımla baş başa kalacağını gösteriyor. İnsanlarımıza balık vermeyin,balık tutmayı öğretin.Esnaflar borçlarından dolayı avukatların ve icra mahkemelerinin elinde şamar oğlanı oldu.Çıkaracağınız bir kararname ile,Bütün borçları bir yıl erteleyin..Esnafın tamamına ayırım yapmadan borç krediler verdirin ve iş yerleri açık kalsın.Kimse Mahpus damlarında bunalım yaşamasın ve aileler parçalanmasın.İcra davalarını erteleyin ki;Esnaf-Çiftçi,çalışan; borcunu gelecek yıl huzurla çalışıp ödesin.

Üniversiteleri bitiren gençlerimiz işsiz ve bunalımda,bu gençleri üretime dahil edin. Kızlarımız Al duvakları ile gelin olurken,yarın nasıl olacak diye endişeli gözlerle değil,mutlu şekilde evlensin.

Sayın Erdoğan! Sürekli Geçmişi ve Cumhuriyetin ilk yıllarını sorguluyorsunuz ama unutuyorsunuz;sizler de evlatlarınızı Amerika da burs ile okuttunuz ve şok şükür bugün dünyanın en zengin liderlerinden birisiniz.Demek ki şartlar ve imkanlar olgunlaştıkça,yaşam ve imkanlar da olgunlaşıyor.

Unutmayınız ki;Bu ülke, Elifin kağnısında ki bebeğinin üstünden yorganı alıp,mermiye ıslanmasın diye saran ve cepheye koşan kadınlarımızın omuzlarında yükselmiş ve bu günlere gelmiştir…Bu kutsal vatanı o kahraman kadınlarımıza,Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarına borçluyuz.

SON OLARAK ŞUNU ARZ ETMEK İSTERİM; Milli Milli diyorsunuz,Lütfen satılan tüm yerli şirketleri geri alın,insanlarımıza bedava para değil,kredi verin,çiftçi tarlasını sürsün.hayvancılık tekrar canlansın.Ülkemizin yemyeşil ovaları bereket fışkırsın..Fabrikaların bacaları tütsün ve herkes mutlu ve yarınlara umutlu uyansın.

saygılarımla.

İbrahim AKDAĞ
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
Facebook: TC İbrahim Akdağ
Twıtter: @akdagloveyou
TLF:0 533 6252558

0 506 8647543
0 242 5143399
ALANYA GÜNEŞİ GAZETESİ
İmtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni

Okunma 11512 kez
İbrahim AKDAĞ

KOCA ÇINARIN GÖLGESİ

Gazeteler