head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024
Pazartesi, 23 Mart 2020 16:45

CORONAVİRÜS, YENİ DÜNYA DÜZENİ İÇİN HAZIRLIK MI?

Yazan
Ögeyi Oylayın
(3 oy)
Beş yada altı ay öncesine kadar bütün dünya ABD ile Çin arasındaki ticaret savaşlarını konuşuyordu.Bugün ise dünyada pandemi haline gelen Coronavirüs'tan daha doğru bir ifade ile biyo-politik bir kaostan söz ediyoruz.

Bugünlere nasıl geldiğimizi hatırlayacak olursak; önce Büyük Orta Doğu Projesi'ni hayata geçirmek için "Arap Baharı" ile bölge(Orta Doğu ve Afrika'nın kuzeyi) istikrarsız hale getirildi.Bölgede yıllardır hüküm süren diktatörler devrilince otorite boşluğu Müslüman Kardeşler Örgütü gibi radikal grupların yönetime gelmesine neden oldu. Büyük Orta Doğu Projesi kapsamında radikal oluşumlar yönetime gelince bu kez de Arap Baharı'nın yapıldığı bölgede düzeltme hareketlerine gidildi.2011 yılında Türkiye'nin içinde yer aldığı Suriye'nin istikrarsızlaştırılması süreci başladı.

2010 Aralık ayında Tunus'ta başlayan BOP süreci bölgeyi öngörülemeyen gelişmelerle karşı karşıya bıraktı.Her alanda gelişmelerin çok hızlı olacağı bir dönemdeyiz. Coronavirüs'un neden olduğu pandemi bize yeni bir biyolojik savaş türü ile karşı karşıya olduğumuzu gösterdi.

Çin'den başlayarak neredeyse tüm dünyaya yayılan bu hastalık ile bir şeylere zemin mi hazırlanıyor? İnsanlar korkutularak ne amaçlanıyor olabilir?

Bu yeni biyolojik silah ile dünyanın efendilerinin bizleri nereye yönlendirmek istediklerini, neleri planladıklarını hatırlayalım.

Dünyayı yöneten güçler kullanımda bulunan nakit paradan vazgeçip, sanal para düzenine geçmek istiyorlar.Nakit parayı ortadan kaldırarak önce sanal sonra dijital parayı kullanıma sokmak istiyorlar. Dijital paraları bile hazır, SDR. IMF'yi Dünya Bankası SDR'yi ise dünyanın rezerv parası yapmak için hazırlar ve amaçlarına ulaşmak için oldukça yakınlar.İsveç, Norveç gibi ülkeler dijital paraya geçeceklerini çoktan ilan ettiler bile. Güney Kore ise 2023'den sonra nakit para kabul etmeyeceğini duyurdu.Oysaki nakit para taşıma ve kullanma bir hürriyettir.Eğer nakit paranız varsa özgürsünüz demektir.Fakat dijital para kullanıyor iseniz o dijital parayı veren yerin tanımladığı hürriyete sahipsiniz demektir.Dijital parayı tanımlayan otoritenin tanımladığı kadar özgürsünüz.Dijital para ile harcamalarınız üzerinden kontrol edilirsiniz ve eğer otorite isterse sizi alıkoyabilir ve hatta hapsedebilir.

Yine yeni dünya düzeninde dinlerin yerine yeni bir inanç sistemi tesis ediliyor.Önce Hristiyanlık, İslam ve Musevilik dininden olan din adamlarının

kimi tuhaf açıklamaları ve her dinde yaşanan tecavüz vakaları ile insanlar dinlerden soğutuldu.İnsanlr, kitabı olan dinlere öylesine mesafeli hale getirildi ki Coronavirüs'un neden olduğu pandemi kapsamında Kabe, Vatikan gibi yerlerde dinsel ritüeller durduruldu.Yani yüzyıllardır kitleleri peşlerinden sürekleyen din adamları ve yüzyıllardır kutsal yerleri ele geçirmek için verilen mücadeleler unutuldu ve kutsal mekanlardan uzaklaşıldı.

Yeni kurgulanan düzende robot insanlar dönemine geçiliyor.İnsanlar Coronavirüs gibi benzeri bir hastalık nedeniyle korkutularak gönüllü fişlenecek yani çiplenecekler.Çiplenen insanları kontrol altında tutmak kolaylaşacak. Çip takılan insanlara manipüle edilerek insanlar uzaktan kumanda ile yönlendirilen canlılara dönecek.

Öncü belirtilerini 2019'da gördüğümüz ama algılayamadığımız, idrak edemediğimiz gelişmeler 2020'nin özellikle ikinci yarısında hızlanacak.Yeni bir TARİH yazılıyor ve yeni bir Dünya kuruluyor.Coronavirüs bu yeni yapılanma için seçilen bir günah keçisi olmasın! BİLGİ GÜÇTÜR.

Op.Dr.Ali DULUM, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Baş ve Boyun Cerrahı

#Opdralidulum #Alanyakbb

Kitap öneri:Ramazan KURTOĞLU, Babil'den Günümüze İsrail - Amerikan Kehanetleri: Mesih - USA ve Türkiye

Okunma 21987 kez Son Düzenlenme Pazartesi, 23 Mart 2020 16:51
Ali Dulum

DAĞARCIK

Gazeteler