head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024
Perşembe, 04 Nisan 2019 14:48

DÜNYA ve ÜLKEM GENÇLİĞİNE!..

Yazan
Ögeyi Oylayın
(0 oy)
–Dünya nın ve Ülkem in gençliği ne sesleniyorum!… 1).Vatanınızın,Devletinizin ve Bayrağınızın;yani, Özgürlüğünüzün ve yaşamınızın değerini bilin.. Onlara sahip çıkın!..

 

Yaşadığınız topraklarda ki yaşam alanlarınızı,maddi ve manevi varlıklarınızı,yeraltı ve yer üstü zenginliklerinizi,Doğanızı-Tarihinizi ve Sanatınızı vede en önemlisi İnsanlığınızı yakıp-yıkmayınız.

–Kırıp-dökmek,yakıp-yıkmak,küfür-kavga ile hak aramak;insanlıkla bağdaşmadığı gibi,Özgürlük veya Demokrasi de değildir..

Ülkenizi ve düzeninizi yakıp-yıkmakla,hem kendinizi,hem ailenizi,hemde ülkenizde ki insanları ve Devletinizi fakirleştirmekten başka vede hayatınızı karartmaktan başka bir şey yapmamış olursunuz…

–Yaşamınız da kullandığınız her şeyin kıymetini bilin ve ölçülü kullanın.Unutmayın ki;hor kullanılan,gereksiz ve fazla kullanılan,atılan ve yakılan her insani ihtiyaç araç ve gerçler ve kullanılan malzemeler,

size ve yaşamınıza, ayrıca pahalılık olarak döner..

***

2).Anne ve Babanızın,sevgiliniz veya eşinizin ve aile bireylerinizin değerini çok iyi bilin..Onlara gereken saygı ve sevgiyi,ilgi ve önemi,onlar yaşarken;Onlar hayatta ve sizinle birlikte iken gösterin.

Onları kaybettikten sonra,akıttığınız gözyaşları ve yaşadığınız hüzünler,onların anısını yaşatmak için verdiğiniz uğraşlar,boş bir çabadan başka bir amaca hizmet etmez..

***

3).Arkadaşlarınızı az-öz ve karagün dostu olarak seçin..

***

4).Günü birlik yaşayan,dejenere olmuş,idealleri olmayan ve gerçek saygı-sevgiden yoksun bir gençlik;asi bir gençlik,alkol-sigara-kumar-uyuşturucu ve fuhuş girdabında;Bir gençlik çoğunluğu görüyorum!..

Sanattan ve üretimden uzak,tembel ve tüketim çılgınlığı yaşayan bir gençlik görüyorum!..

–Yazıktır!..

–Öncelikle sizlere yazıktır!..

–sizleri doğuran ve sizlerin hayaliniz ve varlığınızla ve doğumunuzun mutluluğu ile sevinç duyan ailelerinize yazıktır!..

–sizleri,Ülkenin ve insanlık soyunun geleceği ve devamı gören,Devletinize ve Milletinize yazıktır!..

***

5).Dünya ve Ülkem gençliğine önerim Şudur:

–Asi yaşamaktan,toplumsal düzeni bozmaktan ve kırıp-dökmekten vazgeçin!.

–Günü birlik yaşamaktan ve rastgele cinsellik yaşamaktan vede insan bünyesine ve zihnine zararlı tüketimlerden vazgeçin!.

–Sevgiyi kutsal bir değer olarak görün ve erken yaşlarda cinselliği yaşamaktan da vazgeçin.(bunun büyümeyle..özgürlükle yada hayatı tanımakla hiç ilgisi yok.)

–Ve en önemlisi;Aids-Hepatit-C..ve benzeri,insanlığın belası olan ölümcül ve sakat bırakan yada sakat doğumlar meydana getiren hastalıklardan korunmak için;100 yıllar öncesinde ki,yada bundan 50-60 yıllar öncesinde ki büyükleriniz gibi,Aşk-ı,sevgi yi ölçüler içinde yaşayarak ve sırası gelince de ve yaşınız olgunlaşınca da,severek evlenip,mutlu yuvalar kurarak hayatınızı yaşayın!..

–Tertemiz ruhlarınızı,kirlenmemiş bedenlerinizi,gururla-onurla ve severek;evlenip,kurduğunuz mutlu yuvanız da,birbirinize en kıymetli hediye,en büyük değer olarak sunun!..

–“Özgürlük”,”birbirini tanıma”,”hayatı tanıma”yada” kaçamak” adı altında;yaşadığınız ihanet ve cinsellikle,hem yüzünüzü,hem ruhunuzu,hemde karakter ve aile yapınızı kirletmeyin.birden çok insanla cinsellikler yaşayanların büyük çoğunluğu mutsuz yaşamış ve yalnız ölmüştür..

–unutmayın!..

***

–Tertemiz ve saygı dolu hislerle sevin!..

***

Unutmayın!..

Saygının olmadığı hiç bir ilişki de, sevgi ve kalıcı bir birliktelik ve mutluluk olmaz.Birbirinize ve en önemlisi kendinize ve çevrenize daima dürüst davranın ki; başınız daima dik ve ruhunuz mutlu olsun.

Sevin…

sevilin ve sevgiyle yaşayın!..

***

Saygılarımla

İbrahim AKDAĞ

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Facebook: TC İbrahim Akdağ

Twıtter: @akdagloveyou

TLF:0 506 8647543

ALANYA GÜNEŞİ GAZETESİ
İmtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni

Okunma 9730 kez Son Düzenlenme Perşembe, 04 Nisan 2019 14:50
İbrahim AKDAĞ

KOCA ÇINARIN GÖLGESİ

Gazeteler