head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024
Cumartesi, 25 Eylül 2021 19:37

YETER ARTIK BU BÖLÜCÜLÜK...

Yazan
Ögeyi Oylayın
(76 oy)
Ne demek Kürt sorunu? Kürtler bu vatanın evladı, bu ülkenin sahipleri değil mi? Nasıl bu vatanın evlatlarına "sorun" dersiniz?
--Ülkemizde terör sorunu var,
--Ülkemizde işsizlik sorunu var,
--Ülkemizde yoksulluk sorunu var,
--Hatta ülkemizde adalet sorunu var.
 
"Kürt sorunu" diye uydurma bir sorunu neredeyse Yüz yıllık Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bu cennet topraklarda hep var etmeye ve iç çatışmalarla birliğimizi bozmaya çalışanlara sesleniyorum!
 
TÜRKİYE'MİZDE "KÜRT SORUNU"DİYE BİR SORUN YOKTUR.
 
Kürtler Oğuz boyundan gelen bir Türk soyudur. Kürtçeyi teşkil eden 8500 kelimenin 5080 kadarı tamamen Türkçedir.  (Kaynak: Sen Petersburg Akademisi'nin yayınladığı lügat kitabı)
Oğuz Han'ın 24 oğlunun olması dolayısı ile Türklerin de 24 ana boya ayrıldığı, Oğuz Han'ın torunlarından birinin adının KÜRT olduğu, Kürtlerin de onun adını taşıdığının yazılı olması çok önemlidir.
Doğu ve güneydoğu illerimizde ki bazı aşiretlerin isimlerinde Türkçe vardır. Mesela Karakeçili aşireti... Suriye'de ki KAVİ Kürtleri de aslında KAYI boyundandır.
Tarihi gerçekleri bilmek isteyen herkes, tarih kitaplarına bakarak veya google dan yazılı kaynakları araştırarak bu hakikatleri öğrenebilir.
 
Günümüzü konuşalım birlikte...
ABD 72 milletten oluşan bir devlet değil mi? Neden orada oralı-buralı veya İngiliz-Fransız-Alman ayırımı olmuyor?
Milletleri millet yapan dil birliği ve ülkü birliğidir. Bunu da en açık Türkçe ile Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk açıklamıştır. Türkiye Cumhuriyeti'nin birliği ve varlığı için çalışan ve Türkçe konuşup, Türküm diyen herkes Türk'tür.
Artık ülkemizde ki yöneticiler ve siyasiler, gazeteciler ve kendine unvan veren herkes de aklını başına alsın.
Kürtçe şivesini konuşan kardeşlerimizi bölücülük yaparak birbirimizden koparmayın ve ayırımcılık yapmayın. İşte bu yüzden Ortadoğu'da yüzyıllardır kan durmuyor. Bakın İran-Irak-Suriye de ve Libya da yaşatılan iç karışıklık ve ölümlere. 
Yüzbinlerce Müslüman kadın tecavüze uğradı ve uğruyor.
Bu vatanın özgürlüğü için ve insanların mutlu-sağlıklı ve varlıklı yaşaması için el birliği ile yaşamalı ve dayanışma içinde çalışmalıyız.
Saçma sapan mezhep kavgaları, olmayan Kürt -Türk ayırımcılığı bizi sadece yoksulluk ve ölümün gölgesinde yaşatır. Bir insanın kaç yıl ömrü var ? Ortalama 65-70 yıl. Neyin kavgasıdır bu? Bazı uyanıkların insanlığa yaşattığı zulüm ve para kazanma hırsından başka bir şey değil.
Rusya'da kilise de yaşadığım bir olayı anlatayım. Moskova'daki ünlü beyaz kiliseyi gezmeye gittim. Bir ayine denk geldim. Bende elimi iki avucumla açıp Allah'a dua ettim. Bazı Ruslar yanımdaki arkadaşıma dönüp "bu neden böyle dua ediyor" diye sordular, arkadaşımda ,o bir Türk ve Müslüman dedi. Bende dönüp İngilizce olarak dedim ki; Siz Allah'a inanıyorsunuz değil mi? -Evet dediler.
Allah her yerde Allah'tır. Eğer bir yaradan olduğuna inanıyorsan, ona kalp ile inanacaksın nasıl dua ettiğinin ne önemi var ve inançlı insan olmaktan önce iyi ve dürüst insan olmak daha önemli değil midir deyince, bravo dediler.
Diyeceğim o ki; artık güzel ülkemizde bölücülük yapmayın ve ayrıştıran, bölen ve ihanet kokan sözler sarf etmeyin.
Abdullah Öcalan'a gelince ,Artin Agopyan isimli bu hain Ermeni'dir ve kendini ülkemizde Kürt diye gizleyen 500 bin Ermeni'den biridir. 
Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan ve Türk kimliği taşıyan ve aynı ülkü için yaşayan herkes Türk'tür. Hayır ben değilim diyenlerde lütfen Türk kimliğini devletimize iade etsin ve kendini nereye ait hissediyorsa oraya gitsin.
 

Yaşasın Türk Milleti ve Devletimiz.


Ne Mutlu Türküm Diyene.

Saygılarımla

İbrahim AKDAĞ

23 Eylül 2021-Alanya

 

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Facebook: TC İbrahim Akdağ

Twıtter: @akdagloveyou

İnstagram:akdag9099

Whatsup:0 533 6252558

OFİS: 0 242 5143399

ALANYA GÜNEŞİ GAZETESİ

www.alanyagunesi.com Haber Portalı

Ve

Alanya Güneşi Tv

İmtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni

Okunma 12990 kez Son Düzenlenme Cumartesi, 25 Eylül 2021 19:40
İbrahim AKDAĞ

KOCA ÇINARIN GÖLGESİ

Gazeteler