head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024
Pazartesi, 22 Nisan 2019 09:10

MİLLİ BAYRAMLARIMIZ , BENLİĞİMİZİN ÇINARLARI DIR...

Yazan
Ögeyi Oylayın
(6 oy)
Cumhuriyetimizi kuran, ulu önder ATATÜRK'ün başlattığı Kurtuluş Savaşının ardından,Milli Bayramlarımızın yıl dönümünü daha gururla- onurla,heyecanla kutluyoruz.

 

Her yıl kutladığımız,23 Nisan,19 Mayıs,30 Ağustos Zafer Bayramı;özgürlüğün ve vatana sahip olmanın, insanlık tarihinde hiç de kolay olmadığını anlatmakta; gelecekte ki nesillerimize ve bizlere...

Tarihe altın harflerle yazdığımız ÇANAKKALE GEÇİLMEZ Destanının bedeli,250 binden fazla mehmetciğimizin şehadetiyle taçlanmış zorlu bir savaşın ve vatanın kutsiyetinin önemini, acı hatıralarla anlatmakta; ve bizlere bu anma törenleriyle yaşatmaktadır! Çanakkale Savaşlarının yıl dönümünde,gurur ve hüzün,birlikte harmanlanmakta yüreklerimizde..
***
Bir acı yaradır,Sarıkamış faciası...
***
Cennet vatanımızı ,yamyamlar gibi saldırıp işgal eden;bölen,talan eden işgalci güçleri denize döktüğümüz İzmir işgalinin kurtuluşu;bu günlerin kolay kazanılmadığının ispatıdır.
***

Milli Bayramlarımız ,Türk Mehmetciğinin,Türk Milleti'nin zafer günüdür,övünç günüdür ...
***

Dünya milletlerine, Türk'ün asla esir edilemeyeceğinin ispatlandığı gündür bu günler...
***
Milli Bayramlarımızı her yıl anlayarak,anlatarak,yaşatarak ,yaşayarak kutlamalıyız... O işgal günlerini hatırlayarak;laik cumhuriyetimizin,bağımsızlığımızın,özgürlüğümüzün ve de devletimizin kıymetini iyi bilmeli;yarınlarımıza,bayrağımıza ve milli birlik-bütünlük içinde vatanımıza sahip çıkmalıyız!
***

LAİK, TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE CUMHURİYETİ DÜNYA DURDUKÇA VAR OLACAKTIR.

Ulu çınarlar gibi,ülkemizi asırlarca,dünya durdukça yaşatmak her Türk'ün görevi ve yaşama sebebidir. Ve böyle de olmalıdır.
Her milli bayramda bu bilinç çocuklarımıza ve gençlerimize iyice öğretilmelidir.Yakın tarihte ülkemizi işgal edenlerin,bu gün de aynı zihniyette olduğunu unutmayalım...
Evlerimize,iş yerlerimize; Rengini şehitlerimizin kanından almış,özgürlüğümüzün timsali ŞANLI TÜRK BAYRAĞI mızı asalım...
Tüm Milli Bayramlar da,ordumuzla-polisimizle;Milletçe el-ele, tek yürek olalım!
Beyazlar ve Türk Bayraklı tişörtler giyelim...

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

YAŞASIN LAİK, TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE CUMHURİYETİMİZ,DEVLETİMİZ ve MİLLETİMİZ.

Saygılarımla

İbrahim AKDAĞ

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Facebook: TC İbrahim Akdağ

Twıtter: @akdagloveyou

İnstagram:akdag9099

TLF:0 533 6252558

OFİS:0 242 5143399

ALANYA GÜNEŞİ GAZETESİ

www.alanyagunesi.com
İmtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni

Okunma 10787 kez
İbrahim AKDAĞ

KOCA ÇINARIN GÖLGESİ

Gazeteler