head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 18 Nisan 2024
Pazartesi, 10 Şubat 2020 19:26

ÜLKEMDE YENİ SURİYELİ İSTEMİYORUM VE GELENLER GİTSİN ARTIK İSTİYORUM,NEDEN Mİ?

Yazan
Ögeyi Oylayın
(3 oy)
Bir Gazeteci olarak soruyorum ve sorguluyorum! ABD'nin BÜYÜK ORTADOĞU PROJESİ var. Ortadoğu da 36 küçük devletçik kurup,bunları piyon ülke gibi yönetmek.


Ve AKP Genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan , "Ben Büyük Ortadoğu projesinin eş başkanıyım.." demişti ve bu sözler İnternet de ve Tv-gazetelerin ;hatta devletin arşivinde var.

SORULARIM VE ENDİŞELERİM VAR !
1--Bu Suriyelileri bilerek mi ülkemize getiriyorlar?
2--Bu Suriyelileri Ülkemize yerleştirip, başta Hatay ilimiz olmak üzere,gelecek on yıllarda,ülkemizden uydurma bir referandum ile toprak koparıp,yeni bir devletçik kurma planı mı var?
3--Suriye de; ABD,RUSYA gibi güçlü devletler var iken ve İran da buna müdahil iken,Bu sivillerin ülkemize göç etmesinin anlamı nedir? 4--Ülkemizde ki Suriyeliler ve Idlib'den gelecek denilen bir milyon Suriyeli Neden kendi devletine bağlılıklarını ilan edip ülkelerinde kalmıyorlar? 5--Dünyanın güçlü devletlerinin olduğu Suriye de bu sivillere kim saldıracak?
6--Ülkemizden toprak koparma planı olan bu göçe, Millet ve devlet olarak dur demeliyiz ve şu an yaklaşık 5 milyon denilen ülkemizde ki Suriyeliyi de artık ülkelerine göndermeliyiz...
7--Filistin topraklarında Kurulan İsrail Devleti ve bugünlere gelen İsrail zulmü de böyle gelişti ve büyüdü...
8--Ülkemizde insanlar işsizliğin,yokluğun girdabında toplu intiharlarla ölürken,açım diye bağırıp kendini yakarken;Kanal İstanbul gibi saçmalıklar 'la ülke ekonomisini çökertmek,milleti bölmek kimsenin hakkı değil.

TEK ÇÖZÜM VAR...
Ülkemiz de Erken genel seçim ile parlamenter rejim sistemine geçilmelidir.
Devletin gücü millet, milletin gücü ise ; o milletin özgürce ve bir arada yaşamasını sağlayan;kurumlarıyla devlet denen olgudur.
Şu an devleti yöneten Tayyip Erdoğan ve ekibi Milletin her ferdine saygı ve sevgi ile ve de hukuk çerçevesinde yönetici olarak sorumludur.Ülke onların malı değildir.
Milletin her bireyi de kendini yönetenlere karşı sorumludur. "Asarım-keserim,istediğimi yaparım"düşüncesi ile devlet ve millet yönetilmez.
--Herkes hakkını-hukukunu bilmelidir.
Tayyip Erdoğan'ın ne kadar bu ülkede hakkı-hukuku var ise, benimde bir vatandaş ve gazeteci olarak o eşitlikte hakkım ve hukukum var. Her vatandaş aynı eşitlik de hak ve hukuka sahiptir..
Biz suç işleyince nasıl cezalandırılıyor isek,onlar ve diğer yönetenler de suç işlediklerinde cezalandırılmalı,hata yapanlar görevlerinden el çektirilmelidir.
--Bir yanlışta bile bana hesap soran devletimin ve milletimin güvencesi olan Yargı,hakim ve savcılar;onlara da Türk Milleti adına hesap sormalıdır...
Türkiye Cumhuriyeti Devleti,Türküm diyen ve bu devlete ve millete aidiyet duygusu ve sorumluluğu ile bağlı olan benim ve herkesindir.


ARTIK YETER.

 

Saygılarımla

İbrahim AKDAĞ

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Facebook: TC İbrahim Akdağ

Twıtter: @akdagloveyou

İnstagram:akdag9099

Whatsup:0 533 6252558

OFİS: 0 242 5143399

ALANYA GÜNEŞİ GAZETESİ

www.alanyagunesi.com Haber Portalı

Ve

Alanya Güneşi Tv

İmtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni

Okunma 29194 kez
İbrahim AKDAĞ

KOCA ÇINARIN GÖLGESİ

Gazeteler