head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 Yunanistan’ın One TV kanalı ”One Talk” Programında konuşan Prof. Konstantinos Fotiadis ve Pontusçu Yazar Tamer Çilingir, ATATÜRK ve TÜRK MİLLETİ’ni savunan ATABEY ve ATATÜRK ~ ATABEY TÜRK OCAKLARI’nı açık hedef aldı...

.

Yunanistan’ın One TV kanalı ”One Talk” Programında konuşan Prof. Konstantinos Fotiadis ve Pontusçu Yazar Tamer Çilingir, Türkiye’de yayımlanan ve Atatürk’ü soykırımla suçlayan “PONTOS RUMLARINA YÖNELİK SOYKIRIM” adlı kitap hakkında, ATATÜRK ve TÜRK MİLLETİ’ni savunan ATABEY ve ATATÜRK ~ ATABEY TÜRK OCAKLARI’nı açık hedef aldı.

Prof. Konstantinos Fotiadis ”Atabey isimli Kemalist bir organizasyon, bu Pontus Soykırım kitabını kitabevlerindeki raflardan toplattırdı ve bu kitap Türkiye’de yasaklandı” dedi. Pontusçu Yazar Tamer Çilingir ise ”Baskı yapıp Kitabı raflardan indirttiler.” ifadelerini kullandı.

HAMLEYE CEVAP GECİKMEDİ...


ATATÜRK ~ ATABEY TÜRK OCAKLARI, yapılan hamleye cevaben resmi sosyal medyalarından bir video yayınladı. Paylaştığı videoda kamuoyuna;

“Atatürk ~ Atabey Türk Ocakları, bölücü, yıkıcı Atatürk ve Türk karşıtı tüm dünya çapında olan organizasyonlarla kendi imkanları ile Atatürk’ün Türk’ü olarak mücadele etmeye devam edecektir. Atatürk ve Türk milletine, Türk dünyasına karşı düşmanca tutumlara karşı Atatürk adına Kadim Devlet olarak ayaktayız.

Atatürk’ün Türkleri, Türk dünyası öksüz ve sahipsiz değildir.” ifadelerini kullandı.

 

ATATÜRK ~ ATABEY TÜRK OCAKLARI

@atabeyturkocak
Atatürk ~ Atabey Türk Ocakları, bölücü, yıkıcı Atatürk ve Türk karşıtı tüm dünya çapında olan organizasyonlarla kendi imkanları ile Atatürk'ün Türk'ü olarak mücadele etmeye devam edecektir.
Atatürk'ün Türkleri, Türk dünyası öksüz ve sahipsiz değildir.#AtatürkAtabeyTürkOcakları

NELER OLMUŞTU...


6 Mayıs 2019 tarihli sitemizde yayınlanan; ATABEY TÜRK OCAKLARI’NDAN D&R’A PONTUS KİTABI UYARISI adlı haberimizde, ATABEY TÜRK OCAKLARI tarafından kamuoyuna aktarılan basın açıklamasını haberleştirmiştik. Bu süre zarfından sonra Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin gerekli mercilerine mesaj ulaşmış ve “PONTOS RUMLARINA YÖNELİK SOYKIRIM” adlı kitap raflardan indirilmiş ve yasaklanmıştı.

 

 

 

 

HABER:Halime Yağmur AKDAĞ

KAYNAK:www.parlamentohaber.com

 

 

 

Gazeteler