head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir ve yönetimi,  AK Parti ve MHP teşkilatlarından sonra, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'i de ziyaret ederek destek taleplerini içeren dosya sundu...

Coronavirüs salgını nedeniyle dükkanlarını kapatmak zorunda kalan çok sayıda esnaf bu zorlu süreçte ayakta kalma mücadelesi verirken, çözüm arayışları da devam ediyor.

 

İLK ZİYARET ALANYA MHP İLÇE TEŞKİLATINA...

Bu kapsamda Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Teşkişlatını ziyaret eden Alanya Esnaf Odası Başkanı Nuri Demir, destek paketi taleplerini içeren dosyayı İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'a verdi. Başkan Türkdoğan, "Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir ve yönetimi teşkilatımızı ziyaret ederek turizm esnafına dönük destek paketi talep dosyalarını ilettiler. Kendilerini milletvekilimiz sayın Abdurrahman Başkan beyle görüştürdük. MHP Alanya İlçe Teşkilatı olarak esnafımızın bu zor süreçte yanında olduğumuzu ifade ettik" dedi.

nuri toklu baskan nuri demir mustafa tokludan yardim istedi 4eae9

AK PARTİ'YE ZİYARET...
Esnaf temsilcileri Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu'yu da ziyaret ederek talep dosyasını sundular. Başkan Toklu, "Coronavirüs sürecindeki konuları görüşüp değerlendirdik. Detaylı bilgileri içeren dosyamızı gerekli mercilere iletmek üzere teslim aldık" dedi.
 
nuri şahin 1 93630869 1547233102097128 1549106051247243264 n 7b8c0
 
 

BAŞKAN ŞAHİN'E ZİYARET...
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'i de ziyaret eden Başkan Nuri Demir ve yönetimi, Şahin'den destek istedi. Demir’den dosyayı alan Başkan Şahin, Covid-19 sürecini birlik beraberlik içerisinde atlatacaklarını belirterek, “Oda başkanlarımızla koordineli bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Sadece üyelerimizin değil bölgemizin sorunlarının takipçisiyiz. Bu sorunları da daha öncekiler gibi başta TOBB olmak üzere ilgili bakanlıklara iletip takipçisi olacağız. Bundan önce bazı taleplerimize olumlu cevap almıştık ancak süreç içerisinde yeni tedbirlerin alınması noktasında durmadan çalışıyoruz” dedi

 “ÖZEL BANKALARDA CİDDİ SIKINTI VAR”...

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin açıklamasında özel bankalara da vurgu yaparak “Taleplerimizin bir kısmı çözüme ulaştı ama bir takım sıkıntılar ise devam ediyor. Bazı devlet bankalarında sıkıntılar var, onları tespit ettik. Müdürleriyle görüşüyoruz. Ancak özel bankalarda ise çok ciddi sıkıntılar var. Özellikle ve özellikle tekrar söylüyorum bankalar iyi gün dostu olmamalılar. Esnaf odamızla tekrar karar aldık, bunu biz yazılı rapor halinde tekrar ilgili bakanlıklara ve sayın Cumhurbaşkanımıza bunu bildireceğiz. Gerekirse Alanya’mızın Gururu Dışişleri Bakanımız sayın Mevlüt Çavuşoğlu’ndan destek isteyip direkt sayın Cumhurbaşkanımıza ileteceğiz" dedi.

nuri şahin 2 94132048 261487651693517 7926908133895569408 n 52785

ALESO Başkanı Nuri Demir de “Başkanımız Mehmet Şahin sağ olsun ne zaman bir talepte bulunsak yardımcı oldu. Kendileri de süreci yakından takip ediyor. Biz de kendi oda üyelerimizin taleplerini içeren bir dosya hazırladık ve Başkanımız Mehmet Şahin’e sunduk. Başta Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere ilgili bakanlıklar nezdinde çalışmalarda başkanımızın desteğini alacağız” dedi.

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

 

 

Gazeteler