head

2183026 810x458 75f08
Pazartesi, 03 Şubat 2025
rek_lam_11_386cd_1aab8.jpg

Thomas Cook'un İngiltere'de başlayan iflası domino taşının çekilmesi ile arkasının gelmesi gibi, diğer ülkelerdeki şirketleri de peş peşe iflaslarını açıklıyor. Almanya'daki;

--Öger Tours,

--Neckermann,

--Bucher ,

--Hollanda'daki Neckermann Reizen,

--Fransa'daki Jet Tours,

--Polonya'daki Neckermann Polska da iflaslarını açıkladı...

 

Thomas Cook’un iflas etmesi deprem yarattı. Deprem sonrası yaşanan artçı sarsıntılar da Yıkımlara devam ediyor.

Thomas Cook bünyesinde olan çeşitli ülkelerde faaliyet gösteren tur operatörleri de peş peşe iflaslanını açıklıyor.

Thomas Cook’un merkezinin bulunduğu İngiltere’den sonra şirketin Almanya’daki markaları Öger Tours, Neckermann ve Bucher Reisen de iflaslarını istedi.

Bunları Polonya’daki Neckermann Reisen izledi. Bunun da arkasından Hollanda’daki Neckermann Reizen geldi. Son olarak Thomas Cook’un Fransa’daki şirketi Jet Tours da iflasını istedi.