head
2183026 810x458 75f08
Salı, 23 Nisan 2024

İflas eden İngiliz tur operatörü Thomas Cook’un Antalya’da bulunan müşterileri sorunsuz bir şekilde ülkesine döndü. Krizin ilk gününden bu yana toplamda 13 bin 879 İngiliz yolcu ülkesine gönderildi...

thomas yoluları2525305 810x458 02ac8

Thomas Cook şirketinin iflasının ardından başlatılan İngiliz vatandaşlarının geri dönüş çalışmaları tamamlandı.

Söz konusu işlemlerin sorunsuz bir şekilde yürütülmesi için Antalya Valiliği tarafından oluşturulan Kriz Masası’ndan yapılan açıklamaya göre, krizin patlak verdiği 23 Eylül’den bu yana, toplam 13 bin 879 İngiliz yolcu ülkelerine sorunsuz bir şekilde gönderildi. Açıklamada, "Antalya’da bulunan Birleşik Krallık Vatandaşlarının geri dönüşlerinin temini ile ilgili alınan tedbirler kapsamında, operasyon sorunsuz bir şekilde sona erdi" denildi.


KRİZ MASASI SORUNU AŞTI...


Kriz masasında;

--Antalya Havalimanı Mülki İdare Amirliği,

--İngiltere Antalya Konsolosluğu,

--İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü,

--Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği,

--Alanya Turistik Otelciler Birliği,

--Manavgat Turistik Otelciler Birliği yetkililerinin de yer aldığı belirtilen açıklamada, burada sağlam koordinasyonla mağduriyetlerin önüne geçildiği vurgulandı.

Açıklamada, "İflasın duyulmasından itibaren 13 bin 879 İngiliz yolcu ülkelerine sorunsuz şekilde gönderildi. Antalya'da bulunan Birleşik Krallık vatandaşlarının dönüşlerinin teminiyle ilgili alınan tedbirler kapsamında, operasyon sorunsuz şekilde sona erdi." ifadeleri kullanıldı.

Gazeteler