head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Thomas Cook'un Almanya'daki birimleri; Neckermann, Öger ve Bucher, otellere çağrıda bulunarak destek olurlarsa bağımsız olarak yola devam edebileceklerini söyledi...

İflas eden İngiliz merkezli Thomas Cook’un Almanya’daki birimleri bağımsız olarark yola devam etmek için girişimlerde bulunup görüşmeler yaptıklarını belirterek, bu kapsamda otellerin desteğini istedi….

Otelere gönderilen Stefanie Berk imzalı “Sevgili otel ortağı” başlıklı mektup ile yaşanan süreç anlatıldıktan sonra, otellerin bugüne kadar gösterdikleri anlayışa teşekkür edilerek,destek sağlanması halinde yola bağımsız olarak devam edilebileceği belirtiliyor.

Otellere gönderilen mektupta şöyle deniyor

Son birkaç hafta boyunca sizden çok şey sorduğumuzu biliyorum. Bunun için içten özürlerimi ifade etmek istiyorum ve size mevcut durumu biraz daha iyi anlatmaya çalışacağım.

Büyük Britanya’daki Thomas Cook Group plc’in iflası Almanya olarak bizleri doğrudan etkiledi.

Harcadığımız bütün çabalara rağmen Thomas Cook Germany olarak ne yazık ki biz iflas başvurusunda bulunmak zorunda kaldık.
Konuyla ilgili yasal prosedür uzun zaman alacak. Bu dönemde zbizim elimizden geleni yapacağımızda.

Şu anda 1.1.2020 tarihinden itibaren seyahatlerin yeniden gerçekleşmesi için 1.4.2019 tarihinden itibaren faaliyete devam etme olasılığını araştırıyoruz.

Bu amaçla yatırımcılarla çok sayıda ve yoğun görüşmeler yapıyoruz.

Kayyum olarak atanan iflas masası ile her çabayı göstereceğimizden emin olun.

Bu nedenle, bizden 1.1.2020 tarihinden sonrası için yapılmış rezervasyonları lütfen iptal etmeyin. Bunu sizden rica ediyoruz.
Bu rezervasyonları koruyup gerçekleştirerek yeniden başlayabiliriz. Bunun için n bize destek verin.

Bui konuda Zürih Sigorta ve iflas masası yöneticileri görüşüp izleyeceğimiz yolu ve süreci belirledik.
Neckermann Reisen, Öger Tours ve Bucher Reisen'e sağlayacağınız destek için çok teşekkür ederim.

Saygılarımla

Stefanie Berk

 

Gazeteler