head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 26 Nisan 2024

ALANYA BELEDİYE BAŞKANI ADEM MURAT YÜCEL: "ESNAFIMIZA HAYIRLI OLSUN"...

ADEM MURAT YÜCEL 28 TEMMUZ 2020 423992320341132768 476d4

21 Haziran'dan sonra Rusya'nın Türkiye için uçuş yasağını kaldırdığı açıklandı. Açıklama turzim camiasında büyük sevinç yaratırken, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel,” Rusya'nın kararının Alanya’mıza, turizm sektörümüze ve esnaflarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Rusya ve Türkiye arasında daha önce yapılan anlaşmalar çerçevesinde Rus heyeti, yeni tip corona virüs (Covid-19) durumunu değerlendirmek amacıyla Türkiye'ye gelmişti. Yapılan denetimler sonrası bugün Rusya'nın 22 Haziran itibariyle Türkiye uçuşlarını açtığı açıklandı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, konuya ilişkin bir açıklama yaparak, " Rusya'nın 22 Haziran itibariyle ülkemize uçusları tekrar başlatması Alanyamız ve bölge turizmi açısından çok sevindirici bir karar. Ülkemiz ve bölgemiz güvenli, huzurlu bir turizmin adresi olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Almanya ve Rusya’dan sonra diğer Avrupa ülkelerinin de yasakları bir an önce kaldıracağını ümit ediyorum. Rusya'nın kararının Alanya’mıza, turizm sektörümüze ve esnaflarımıza hayırlı olmasını diliyorum’ diye konuştu. 

 

 

BURHAN SİLİ 18 HAZİRAN 2021 275bb

BAŞKAN BURHAN SİLİ :“BUNDAN SONRASI DAHA İYİ OLACAK"... 

21 Haziran'dan sonra Rusya'nın Türkiye için uçuş yasağını kaldırdığı açıklandı. Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) ile Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili,” 22 Haziran itibariyle Rusya’dan uçuşların başlayacak olması tüm turizmciler için ve özellikle Alanya, Antalya bölgesi için son derece sevindirici bir haber. Turizm Bakanlığımız ve Sağlık Bakanlığımızın ortak çalışmaları, turizmciler olarak tüm alanlarda yapmış olduğumuz çalışmalar, güvenli turizm sertifikasyonu, aşılamanın hızlı bir şekilde ilerlemesi, düşen vaka sayıları ve akabinde Antalya’ya gelmiş olan Rus heyetinin incelemeleri neticesinde bu karar alındı. Bundan sonrası inşallah çok daha iyi olacak. Bu süreçte emeği geçen Sayın Mevlüt Çavuşoğlu, Sayın Mehmet Nuri Ersoy, Sağlık Bakanlığımız ve tüm emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi. 

 

 

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler