head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

 

Misafirlerinin yorumlarıyla COOEE Alaiye Resort Holidaycheck'te liste başı seçildi... 

Alanya'nın İncekum mevkiine faaliyet gösteren COOEE Alaiye Resort Holidaycheck Hotel, ziyaretçilerinin beğenisi kazandı. Tatil tanıtım sitelerinde beğeni yağmuruna tutulan hotel, yüzde 93 beğeni ile ilk sıraya yerleşti. 

ALAİYE RESORT SPA 2 21512

Alanya'da İncekum plajında bulunan COOEE Alaiye Resort; Holidaycheck.com tatil sitesinde, misafirleri tarafından yıldız yağmuruna tutuldu.Özellikle balayı oteli olarak da bilinen Alaiye Resort Hotel, verdiği hizmetle misafirlerinin takdirini kazanmış görünüyor. 

Holidaycheck.com tatil sitesinde aldığı güzel yorumlardan dolayı ilk sırada yer alan Hotel'e ilgi oldukça büyük.COOEE Alaiye Resort özellikle COVİD-19 pandemi döneminde aldığı tedbirlerle büyük takdir topladı.

Mavi bayrak, ISO 9001 sertifikalarına sahip hotelde; ayrıca özel misafirlerin  engellerine uygun olarak düzenlenmiş 6 özel oda bulunmakta.

1999 yılında kurulan ve merkezi İsviçre’de olan Holiday Check tüm dünyaya seyahat ve tatil hakkında bilgi ve alışveriş fırsatları veren, interaktif, dünyanın en büyük otel değerlendirme portalı olarak biliniyor.

 

 

HASAN UYSAL ALAİYE OTELLERİ b536c

Alaiye otelleri ve Adin otel yönetim kurulu başkanı Turizmci işadamı Hasan Uysal

 

ALAİYE OTELLERİ VE ADİN OTEL yönetim kurulu başkanı Hasan Uysal gazetemize yaptığı açıklama da : " Bizler bütün tesislerimizde müşteri memnuniyeti odaklı hizmet vermekte ve ekonomik kazancı her zaman ikinci ve hatta üçüncü planda tutmaktayız. Startejimizdeki ilk önceliğimiz ise Ülkemiz ve Alanya turizmi adına en mükemmeli yapabilmek.Pandemi döneminde çalışanlarımızın da işsiz kalmaması için destek ve çabamızı sürdürdük ve dünyanın her yerinden misafirlerimizi ağırladığımız tesislerimizde;konukların kendi değerlendirmeleri ve bizleri en iyi hizmet veren tesis göstermeleri Türk turizmi adına da onurlandırdı."diyerek Duyarlılık -ilgi gösteren konuklarına ; çalışanlarına da teşekkür etti. 

 

 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler