head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

Sabah Gazetesi Yazarı Hıncal Uluç, Alanya’daki otellerde de uygulanan her şey dahil (HD) sistemi için “Rezil sistem” ifadelerini kullandı. Uluç, Antalya'da 5 yıldızlı otel ve tatil köylerinin tıklım tıklım dolu olduğunu ancak turistlerin kaldıkları mekânların dışına adım atmadığını yazdı... 

 

herşey dahil büfe 3 b544c

 

SABAH Gazatesi Yazarı Hıncal Uluç, Alanya’daki otellerde de uygulanan her şey dahil (HD) sistemi için “Rezil sistem” ifadelerini kullandı.

hincal uluc c54f1

Gazeteci Hıncal Uluç, Antalya'da 5 yıldızlı otel ve tatil köylerinin tıklım tıklım dolu olduğunu ancak turistlerin kaldıkları mekânların dışına adım atmadığını yazdı. Uluç, "Antalya diye gördükleri "Havaalanı, havaalanı ve otel yolu, otel, otel ve havaalanı yolu, havaalanıdır, hepsi o... Sebep.. O ‘Her şey dahil’ denen ve üzerinde hiç düzenleme yapılmayan ‘rezil’ sistem.. Adam 24 saat açık büfelerde, barlarda, sabahtan akşama, akşamdan sabaha bedava zıkkımlanıp içer, yerken kapıdan dışarı adım atar mı?. Kapıdan dışarı adım atmak para demek çünkü.. Niye çıksın?. Enayi mi?" ifadelerini kullandı.

Antalya'daki turistlerin ‘gönüllü hapis’ olduğuna işaret eden Uluç, "Elin Almanı kendi ülkesinde kalsa çok daha fazlasını harcayacağı parayla, Antalya'da uçak da dahil tatil yapıyor, hem de sabaha dek, bira da değil, viski içerek... Deli mi?. Niye çıksın otelden? Niye orda bir restorana gitsin de, otele 24 saat her şey dahilden fazla hesap ödesin? Siz olsanız öder misiniz?. Çıkmayınca para da harcamıyor tabii turist. Gelen milyonlar sahillerimizi hem karadan, hem denizden kirletiyorlar üstelik.. ‘Adam başı kaça kullandırıyor, kirlettiriyoruz sahillerimizi’ de diyecek ve soracaktım. ‘Bu ülkenin bir turizm politikası var mı?" ifadelerini kullandı.

herşey dahil büfe 4 05a6b

 

 

 

 

Gazeteler