head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 26 Nisan 2024

Alanya'da turizm ve inşaat alanında yatırımları bulunan hayırsever iş insanı Hacı Osman Üçdan, Afrikalı büyükelçileri Antalya'da ağırladı. Antalya'da tatil yapıp tesisleri inceleyen 31 ülkenin büyükelçileri, "Türk turizmine hayran kaldık" dediler...

hacı üçdan ve turizmciler. 2 64b09

 

Turizmci Üçdan'dan yeni pazar hamlesi...

Alanya'da da turizm ve inşaat alanında yatırımları bulunan hayırsever iş insanı Hacı Osman Üçdan'ın davetiyle Antalya'ya gelen Güney Afrika, Gana, Cezayir, Kamerun'un da aralarında olduğu 31 ülkenin büyükelçisi, turizm tesislerini inceleme fırsatı buldular. Lüks tesisleriyle öne çıkan Belek Turizm Merkezi'nde yeni yapılan yatırımları, otelleri, villaları gezen büyükelçiler, sunulan turizm hizmetinden de övgüyle söz ettiler.
Bölgede üç günlük programa katılan büyükelçiler, Türkiye'ye daha fazla Afrikalı turistin gelmesi için otel yöneticileriyle iş birliği anlaşmaları da yaptılar.

hacı üçdan ve turizmciler. 3 b2e24

'ANTALYA'NIN GÜZELLİKLERİNİ HALKLARIMIZA ANLATACAĞIZ'...

Konuk büyükelçiler, yaptıkları açıklamalarda Türk turizminden çok etkilendiklerini belirterek, Türkiye'nin çok güzel bir turizm ülkesi ve insanlarının misafirperver olduğunu söylediler

. Büyükelçiler "Türk insanının Afrika'yı, Afrikalıları sevdiğini biliyoruz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Afrika kıtasına yönelik çok güzel projeler yürütülüyor. Afrika Birliği ve Türkiye arasında önemli bir ortaklık var. Bunun daha da gelişmesi için çalışıyoruz. Antalya'nın güzelliklerini halklarımıza anlatacağız" diye konuştular.

hacı üçdan ve turizmciler. 4 32e6c
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Afrika ülkelerinde de deniz, kum, güneş olduğunu ancak Antalya'nın turizmi dünyada en iyi yapan şehirlerden olduğunu belirterek "Büyükelçiler Antalya'daki turizm faaliyetlerinden etkilendiler, hayran kaldıklarını ifade ettiler. Biz de 'Bu güzelliği ülkenizde duyurun' dedik. Akdeniz çanağında bu kadar kaliteli hizmet üreten başka bir ülke yok. Dünyanın her bölgesinden turist ağırlamak istiyoruz" dedi.


Büyükelçileri Antalya'ya davet eden hayırsever iş insanı Hacı Osman Üçdan ise "Yeni pazarlar yaratmak için bu çalışmayı yaptık. Afrikalıların ikinci evinin Antalya olacağına inanıyorum" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KAYNAK: Ajanslar

Gazeteler