head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

 

İç Mimar Cüneyt Darı’nın sahibi olduğu Anjeliq Bahçesi’nde sevimli ayılardan oluşan konsept başta Alanya olmak üzere tüm Türkiye’de büyük yankı uyandırdı. Sosyal medya hesaplarında ziyaret edilmesi gereken yerler arasında gösterildi... 

anjeliq ayıcıkları 1 e9361

 

Alanya’da fark yaratan konsept: Anjeliq Bahçesi'nin sevimli ayıcıkları ilgi odağı oldu...

Alanya'da  başarılı projeleriyle adından sıkça söz ettiren Anjeliq Hotellerinin Sahibi ödüllü İç Mimar Cüneyt Darı fark yaratmaya devam ediyor.

anjeliq ayıcıkları 2 69f99

Ahmet Tokuş Bulvarı üzerinde bulunan Anjeliq Hotel Bahçesi’nde oluşturduğu konsept başta Türkiye olmak üzere dünyada da büyük beğeni aldı. Açık kahve renkli sevimli irili ufaklı ayılardan oluşturulan konseptin hikayesi de bir o kadar ilgi çekici.

anjeliq ayıcıkları 3 8e919

2013 yılında Anjeliq ismini verdikleri bebeğin dünyadaki akrabalarının onu ziyaretinin konu edinen konsept, Alanya’yı bir anda ülke gündemine taşıdı ve sosyal medyada paylaşım rekorları kırıldı.

anjeliq ayıcıkları 4 b6d09

Resmi bayram ve özel günlerde etkinlikler yapılan bahçede yerli yabancı birçok kişi adeta fotoğraf çekme yarışına girdi. İnsanları bu gergin zamanda biraz da olsa neşeli vakit geçirtmek, huzurlu bir zaman geçirmesini sağlamak ve en önemlisi ailesi ile Anjeliq Bahçesi'nde gezerken o çocukların ölümsüz olacak fotoğrafları paylaşılması hedeflenen konsept hakkında konuşan Anjeliq Hotellerinin Sahibi İç Mimar Cüneyt Darı’nın asistanı Çağdaş Türkoğlu, “İşletme sahibimiz Cüneyt Darı burayı kendi evi gibi görüyor. Misafirlerimizin memnuniyeti ve para amacı gütmeden burada bir aile konsepti edindik. Burası tamamen Cüneyt Darı’nın hayal ürünü diyebiliriz. Aslında hikayemiz 2013 yılında başladı. Anjeliq açıldığı zaman maskotumuz Anjeliq Bebek vardı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında da Anjeliq Bebeğin ailesi onu ziyarete geldi. Çocuklarla beraber hep birlikte 23 Nisan’ı kutladık. Önümüzdeki günlerde de birçok etkinliğimiz olacak. Dolayısıyla bu sezon boyunca Anjeliq bebeğin ailesini Anjeliq Bahçesi’nde misafir edeceğiz. Ekip olarak hepimiz bir aile gibiyiz. Aslında aynı zamanda bizim ekibimizi temsil ediyor” dedi.

 

 

 

 

 

Gazeteler