head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Bursa Mustafakemalpaşa ilçesinde çekilen X Bilinmeyen Yaşamlar dizisinin 7. Bölümü, Üç Kafadar Deli nin çekimleri tamamlandı...

Üç Kafadar Deli de Akıl Hastanesi Başhekimi Dr.Zeki rolünü oynayan Alanya lı Oyuncu Zeki Demir, sete Alanya Muzu götürüp teknik ekip ve oyunculara dağıttı. Daha sonra çekimler başladı.

3 kafadar 2 8f767

Demir "Alanya Muzunu, Atatürk ün adını taşıyan güzel bir ilçemizde, film seti ortamında tanıtmak onur verici. Muzu gönderen İşadamı oyuncu Ali Özer beye de teşekkür ederim. Komedi filmde, hastanede tedavi gören üç akıl hastası ile aynı duruma düşmüş bir Başhekimi canlandırdım" dedi.


Paşa Tv adına Necati Kurnaz ın senaryosunu yazıp yönettiği Üç Kafadar Deli komedi filmde Necati Kurnaz, Recep Konağ, Hamza Özen, Zeki Demir, Selçuk Özmen, Nagihan Sevim, Nurten Deniz, Mehmet Cevher, Hayrettin Gök, Fikret Kara, Hüseyin Zeybek rol aldı. Görüntü Yönetmeni olarak Hayrettin Gök ve Mümin Yavuz görev alırken, Hanife Kaya yardımcı yönetmen olarak yer aldı.

3 kafadar 3 1037a


Senarist ve Yönetmen Necati Kurnaz emeği geçen herkese teşekkür edip, Alanya ya selamlarını ileterek, Mayıs ayında Alanya da bir film çekileceği müjdesini verdi.

3 kafadar 4 a8477

Film yakın zamanda Tarım Türk TV ekranlarında olacak. 

 

 

 

 

Alanya Güneşi Haber Merkezi

Gazeteler