head
2183026 810x458 75f08
Salı, 23 Nisan 2024

Alanyalı merhum eski Milletvekili Hayri Doğan'ın oğlu Hüseyin Doğan, Berna Gülsüm Uysal ile hayatını birleştirdi. Genç çiftin geçtiğimiz yıl nişan yüzüğünü takan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Banana Beach Otel'deki düğünde çiftin nikah şahitliklerini de yaptı... 

hüseyin doğan evlendi 2 59873

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 19 ve 20. dönem Antalya Milletvekili merhum Hayri Doğan ve Hicran Doğan'ın Alanya Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü'nde görev yapan oğlu Hüseyin Doğan, Ayşe ve Şeref Uysal çiftinin kızları Berna Gülsüm Uysal ile mutluluğa yelken açtı.

Banana Beach Otel'de bu akşam yapılan renkli düğüne yüzlerce davetli katıldı.

hüseyin doğan evlendi 3 ecb12

Genç çiftin nikahlarını Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp kıyarken, nikah şahitliklerini ise Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile damadın eniştesi olan HSK Müfettişi Savcı Cihan Sezen yaptılar.

hüseyin doğan evlendi 4 f2390

Davetlilerin huzurunda ömür boyu sürecek mutlulukları için "Evet" diyen Berna ve Hüseyin, davetliler tarafından uzun süre alkışlandı. Nikah töreninin ardından başlayan renkli eğlencede vur paylaşın çal oynasın eğlenen davetliler, sahneyi bir an olsun boş bırakmadılar.

 

 

Gazeteler