head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 18 Nisan 2024

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nün sahibi olan Nihal Yalçın'ın ödül aldığı sırada ilginç anlar yaşandı. Yalçın'ın konuşması sırasında Tamer Karadağlı, saatine bakarak ve çeşitli mimikler göstererek sıkıldığını belli eden tavırlar gösterdi.

 

Program çıkışı herkes Tamer karadağlı'yı çok ukala ve saygısız bulduğunu söyledi.

 

Altın Portakal'a Tamer Karadağlı'nın tavırları damga vurdu...

 

Bir süre sonra ise dayanamayarak konuşma devam ederken oyuncuya ödülünü uzattı. Bunun üzerine Yalçın ise "Kim verdi ödülü? Sus mu dediniz? Artık sus mu diyorsunuz?" ifadelerini kullandı... 

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu. Sunuculuğunu Şevval Sam ve Yekta Kopan'ın yaptığı gecede En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nün sahibi "Kafes" filmindeki rolüyle Tarhan Karagöz, En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nün sahibi ise "Zuhal" filmindeki rolüyle Nihal Yalçın oldu.

TAMER KARADAĞLI'NIN SIKILDIĞINI BELLİ EDEN TAVIRLARI DİKKAT ÇEKTİ...
Nihal Yalçın'ın En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldığı anlarda çok ilginç anlar yaşandı. Yalçın, ödülünü almadan hemen önce konuşmasını yaparken Çocuklar Duymasın dizisindeki "Haluk" karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı'nın tavırları dikkat çekti. Karadağlı, Yalçın'ın konuşması sırasında sık sık saatine bakarak ve çeşitli mimikler göstererek sıkıldığını açık açık belli etti.

TAMER KARADAĞLI DAYANAMAYIP ÖDÜLÜ UZATTI...
Nihal Yalçın konuşmasında şunları söyledi:

"Zor zamanlardan geçiyoruz. Özellikle pandemi. Benim için çok kıymetliydi bu kadar uzun bir zaman sonra yaptığım işimin görülmesi, sektördeki bir sürü arkadaşımla yan yana olabilmek, sohbet edebilmek. Bu anlamda gerçekten çok keyifli hissediyorum. Çünkü ülkenin atmosferinde işinizi yapmak ve işiniz hakkında konuşmak bir lükse dönüşüyor. Burada olduğum için çok mutluyum. İşimi yapabildiğim için çok mutluyum. Ödüllendirildiğim için çok mutluyum. O yüzden tüm film ekibine çok teşekkür ediyorum. Biz gerçekten oldukça yoğun kadınla çektik filmi, işin her alanında. Bence o yüzde çok incelikli, çok keyifli bir iş çıktı. Yönetmenime bana bu rolü teslim ettiği için gerçekten çok teşekkür ediyorum. Çok büyük keyifle çalıştım."

NİHAL YALÇIN: ARTIK SUS MU DEMEK İSTEDİNİZ...
Konuşmasının ekip arkadaşlarına teşekkür ettiği kısmında Karadağlı, dayanamayarak ödülü Nihal Yalçın'a uzattı. Seyircilerin alkışladığı o anlarda Yalçın ise şaşkınlığını gizleyemeyerek "Kim verdi ödülü?" diye sordu. Daha sonrasında ise Karadağlı'ya dönerek "Sus mu dediniz? Artık sus mu diyorsunuz?" ifadelerini kullandı. Tamer Karadağlı ise "Ödülünüzle birlikte konuşun diye" yanıtını verdi.

"LÜTFEN TAMER'İN ÖNÜME GEÇMESİNE İZİN VERMEYİN"...
Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından da paylaşım yapan Nihal Yalçın, "Lütfen Tamer' in önüme geçmesine izin vermeyin! Bu gece benim gecem!" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABER: Emine YILMAZ

Gazeteler