head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

MHP Alanya ilçe Başkanlığı tarafından ‘Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı’ MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan ve MHP MYK Üyelerinin katılımları ile Alanya Belediyesi Kültür Merkezi’nde yarın saat 14.00’da düzenlenecek...

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, “Turizm, tarım, ticaretle uğraşan bütün paydaşları, dava arkadaşlarımızı ve vatandaşlarımızı bu toplantımıza davet ediyorum” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanlığıı tarafından Alanya Belediyesi Kültür Merkezi’nde yarın saat 14.00’da MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun, MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, MHP MYK Üyesi Prof.Dr.Ahmet Selim Yurdakul, MHP MYK Üyesi Mustafa Aksoy, MHP MYK Üyesi İlknur Fidan’ın katılacağı ‘Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı’ gerçekleştirilecek.


Alanya Belediyesi Kültür Merkezi’nde yarın saat 14.00’da düzenlenecek toplantıya dair açıklamalarda bulunan MHP İlçe Başkanı Türkdoğan, “MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin talimatları ile bütün teşkilatlarımızı kapsayacak şekilde bu zamana kadar etap etap gerçekleştirilen ‘Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı’nı Alanya’da Alanya Belediyesi Kültür Merkezi’nde yarın saat 14.00’da düzenleyeceğiz. Dava arkadaşlarımızın, sivil toplum kuruluşlarının, Alanya’nın kanaat önderlerinin katılım sağlayacağı yerel ve genel anlamda tarımdan turizme, Alanya'nın bütün sorunlarını kapsayıcı bir toplantı gerçekleştireceğiz. Alanya'da turizm, tarım, ticaretle uğraşan bütün paydaşları bu toplantımıza davet ediyorum” dedi.

 

 

 

Alanya Güneşi Haber Merkezi

Gazeteler