head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

 

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya turizm esnafının taleplerini ve Mahmutlar, Konaklı, İncekum Karakollarına ekstra personel talebinde bulunup, Alanya’da ki genel durum hakkında bilgi aktardı...

Başkan Toklu’nun yoğun Ankara mesaisi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile gerçekleşen toplantı ile devam etti. Bakan Soylu ile gerçekleşen toplantıda turizm esnafının gece kapanış saatlerinin yeniden düzenlenmesi ve İncekum, Konaklı, Merkez ve Mahmutlar Jandarma Karakol Komutanlığı kadroları ve mevcut durumu hakkında Toklu bilgi paylaştı.

GECE KAPANMA SAATLERİ BAKAN SOYLU İLE GÖRÜŞÜLDÜ...

Turizm esnafı ziyaretleri ve İlçe Teşkilatında turizm esnafı ile yapılan toplantılarda Başkan Toklu’ya iletilen gece kapanış saatleriyle ilgili yeni bir düzenleme talebi Ankara’da Bakan Soylu ile görüşüldü. Toklu, Bakan Soylu’ya gece kapanış saatlerinin biraz daha esnetilerek yeniden bir düzenlemenin yapılıp turizm esnafının biraz daha rahatlatılması konusunda ki talepleri iletti. Başkan Toklu, “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile yapmış olduğumuz toplantıda turizm esnafımızın taleplerini ve bu konuda esnafımıza güzel haberler vermek istediğimizi Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya ilettik. Sayın Bakanımıza turizm esnafımızla yapmış olduğumuz toplantılar ve görüşmeler neticesinde dükkanlarının gece kapanış saatlerinin biraz daha ileri alınması konusunda ki isteklerini bildirdik.” dedi.

MAHMUTLAR, KONAKLI, İNCEKUM VE MERKEZ JANDARMANIN MEVCUT DURUMU HAKKINDA GÖRÜŞME YAPILDI...

Alanya’nın en kalabalık mahallelerinden birisi olan Mahmutlar Mahallesi, yerleşik yabancıların oldukça fazla yaşadığı ve dışarıdan bir çok misafirin ağırlandığı bir mahalle olmasından doğan bazı olumsuzlukların önüne geçebilmek ve Konaklı, İncekum ve Merkez Jandarma Karakol Komutanlıklarına gerekli personel atamalarının yapılması hususunda Bakan Soylu ile görüşme yapıldı. Başkan Toklu “Mahmutlar Mahallemiz gün geçtikçe nüfus olarak büyüyen bir mahallemizdir. Aynı zamanda Konaklı, İncekum ve Merkez Jandarma bölgeleri içerisinde asayiş kontrolünde oluşabilecek aksamaların önüne geçebilmek adına Sayın Bakanımız Süleyman Soylu’ya ekstra personel talebimizi ve çözüm önerilerimizi ilettik.

Mahmurlar, İncekum, Konaklı ve Merkez Karakollarımıza gerekli personel atamalarının yapılması, vatandaşlarımıza daha huzurlu ve güvenli bir ortam sağlanması ilk hedefimizdir.” ifadelerine yer verdi.

BAŞKAN TOKLU’DAN BAKAN SOYLU’YA TEŞEKKÜR...

“Sayın Bakanımız bölgemizi iyi bilen birisi, Alanya’mıza göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü hem teşkilatım hem de ilçem adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

 

HABER: Sariye KAYATURAN

Gazeteler