head
2183026 810x458 75f08
Salı, 23 Nisan 2024

 

AK Parti, CHP ve İYİ Partili  Alanya'lı siyasetçiler Ankara'ya çıkarma yaptı. Alanya’nın 50 muhtarı dün Ankara’ya gitti. Alanyalı muhtarlar ve siyasileri Bakan Çavuşoğlu ağırlarken, CHP'li Karadağ "Yaklaşan seçimleri konuştuk" dedi...

Alanya Muhtarlar Derneği ve Türk Hava Kurumu Alanya Şubesi, Alanya muhtarları için bir Ankara gezisi organize ettiler.

ALANYA SİYASETİ 2 7ac3f

Dün saat 10.00’da Alanya Kaymakamlığı önünde toplanan 50 muhtar, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin tahsis ettiği otobüs ile yola çıktı. Muhtarların Ankara'daki ilk durağı Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu oldu. Bakan Çavuşoğlu ile akşam yemeği yedikten sonra muhtarlar Ankara'da Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı tarafından ağırlandılar.

Muhtarların programında ;

--Anıtkabir,

--AK Parti Genel Merkezi,

--CHP Genel Merkezi,

--MHP Genel Merkezi,

--İYİ Parti Genel Merkezi ve  milletvekillerini ziyaretler ile şehir gezisi  oldu.

 

AK PARTİ ALANYA İLÇE BAŞKANI MUSTAFA TOKLU'DAN TEŞEKKÜR MESAJI...


Yemeğe katılan AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Bakan Çavuşoğlu'na teşekkür etti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan Toklu, "Alanya'da ki muhtarlarımızla Ankara'dayız. Dışişleri Bakanımız Sn. Mevlüt Çavuşoğlu'nun ev sahipliğinde muhtarlarımıza, milletvekillerimizle eşlik ettik.
Emeği geçen herkese teşekkürler" ifadelerini kullandı.

ALANYA SİYASETİ 4 4fede

MHP ALANYA İLÇE BAŞKANI MUSTAFA TÜRKDOĞAN MEMNUNİYETİNİ DİLE GETİRDİ...

MHP Alanya ilçe Başkanı Mustafa Türkdoğan da "Muhtarlarımızın Ankara ziyaretlerinin ilk gününde, Milletvekilimiz Sayın Abdurrahman Başkan’la birlikte, Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen akşam yemeğinde muhtarlarımızla bir araya geldik. Nazik davetleri için Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

ALANYA SİYASETİ 3 d8c76

 CHP ALANYA İLÇE BAŞKANI COŞKUN KARADAĞ, "YAKLAŞAN SEÇİMLERİ KONUŞTUK"...


CHP Alanya  İlçe Başkanı  Coşkun Karadağ ise "Genel başkanımız dahil tüm parti yöneticilerimiz ile görüştük ve yaklaşan seçimleri konuştuk" dedi.

 

 

 

Gazeteler