head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

Temmuz ayı meclis toplantısında konuşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Tüm vatandaşlarımızı 16-17 Temmuz’da gerçekleşecek Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşlerimize davet ediyorum” dedi...

temmuz meclisi 2 a652e

Alanya Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında saat 14:00’te yapıldı. Komisyon raporlarının karara bağlandığı toplantıda vatandaşları 16-17 Temmuz günleri Gökbel’de gerçekleşecek 16. Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne davet eden Başkan Yücel, belediye personeline bayram öncesi maaşlarını zamlı olarak yatıracakları müjdesini verdi. Kurban Bayramı nedeniyle piknik alanlarında yapılacak olası mangal ve benzeri ateşler konusunda vatandaşlara uyarılarda bulunan Başkan Yücel, “Alanya olarak geçtiğimiz yıl çok büyük bir yangın felaketi yaşadık. Tüm vatandaşlarımızı aynı acıları yaşamamız için özellikle 9 günlük bayram tatilinde ormanlık alanlarda piknik yaparken her zaman tedbirli ve temkinli davranmaya davet ediyorum” dedi.

temmuz meclisi 3 16241

BAŞKAN YÜCEL: “MAHALLE BAZINDA YABANCI İKAMETİ KISITLAMA KARARINI DESTEKLİYORUZ”...

İçişleri Bakanlığı’nın geçtiğimiz günlerde aldığı kararla Mahmutlar, Kargıcak, Kestel ve Avsallar mahallelerinin yabancı ikametine kapatılması kararına destek verdiğini söyleyen Başkan Yücel, “Bakanlığımızın aldığı kararı hem kişisel hem de belediye başkanı olarak destekliyorum. Şehrin demografik yapısının bozulmaması adına bu kararın alınması gerekiyordu. Yeni Alanyalılar ile birlikte huzur içinde yaşadığımız kentimizde mevcut yapının da korunması gerekiyor” diye konuştu.

temmuz meclisi 4 başkan yücel 74670

ŞEHİR PLANCILARI ODASI’NIN İTİRAZINA OY BİRLİĞİ İLE RED...

Antalya Şehir Plancıları Odası’nın Alanya Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclisinin oy birliği ile aldığı, Alanya’da konutlarda emsal 1 ve üzeri olan minimum 40m², emsalin altında olanlarda ise minimum 50m² altında olmasına yönelik aldığı plan notu kararına yaptığı itirazı oy birliği reddetti.

temmuz meclisi 5 8b6f6

GÖKBEL GÜREŞLERİNE DAVET...

Kurban Bayramının hemen ardından 16-17 Temmuz’da gerçekleşecek 16. Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşleri ve konserlere vatandaşları davet eden Başkan Yücel, “2 yıl süren pandeminin ardından bu yıl 16. Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreş Festivalimizi gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımızın keyifli, huzurlu bir hafta sonu geçirmesi için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Cumartesi günü akşam Yudum ve Selami Şahin konseri ile başlayacak konserimiz pazar günü Kırkpınar’ın başpehlivanlarının, ünlü güreşçilerin katılımıyla er meydanında Gökbel Güreşleri ile devam edecektir. 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Altın Kemer’in sahibi olan Cengizhan Şimşek’i bir kez daha tebrik ediyorum. Kırkpınar’ın başpehlivanı Cengizhan Şimşek ve Kırkpınar’da dereceye giren birçok başpehlivan Gökbel Güreşlerinde kol bağlayacaktır. Halkımızın özlemle beklediği, yayla kültürünü ve ata sporumuz güreşleri yaşattığımız Gökbel Güreşlerine tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum” diye konuştu.

temmuz meclisi 6 ce186

BAŞKAN YÜCEL: “MAAŞLAR BAYRAMDAN ÖNCE ZAMLI OLARAK HESAPLARDA OLACAK...

Temmuz ayı meclis toplantısında son olarak belediye personeline müjde veren Başkan Yücel, belediye çalışanlarının maaşlarının bayram öncesi zamlı olarak hesaplara yatırılacağı müjdesini verdi.

 

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler