head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Edirne'de esnaf ziyareti adeta mitinge dönüştü. Sokak ortasında vatandaşa seslenen Kılıçdaroğlu, "Bay Kemal’in saray merakı yoktur. Bundan emin olmanızı isterim. Saraylarda oturmak için değil, halkımız gibi yaşamak isteriz" dedi...

kılıçdaroğlu edirnede 2 cc74b

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Edirne'de grup toplantısının ardından esnaf ziyaretinde bulundu. Kılıçdaroğlu'nun esnaf ziyaretini çok sayıda vatandaş takip edince, ziyaret adeta mitinge dönüştü. Kılıçdaroğlu, sokağın ortasında kurulan ses düzeneğinden halka seslenerek “Bize katılın” çağrısında bulundu.

kılıçdaroğlu edirnede 4 9843f

“Buraya daha farklı bir ortamda, daha farklı bir atmosferde geleceğiz” diyen Kılıçdaroğlu, “En büyük arzum huzur içinde bu ülkeyi yaşatmaktır” ifadelerini kullandı.

“BAY KEMAL’İN SARAY MERAKI YOKTUR”...

Kılıçdaroğlu, “Bay Kemal'in saray merakı yoktur. Bundan emin olmanızı isterim. Saraylarda oturmak için değil, halkımız gibi yaşamak isteriz” diye konuştu.

kılıçdaroğlu edirnede 3 f8b47

“HALKIN UMUDU KILIÇDAROĞLU” SLOGANLARI...

CHP liderini takip eden vatandaşlar, “Halkın umudu Kılıçdaroğlu” sloganları attı.

 kılıçdaroğlu edirnede 5 d6b38

CHP lideri Kılıçdaroğlu da sosyal medya hesabından Edirne’de halka seslenişinin fotoğrafını paylaşarak, “Edirne'den Ardahan'a barışma, helalleşme, düzelme, canlanma istiyor milletimiz. Hep beraber, hep beraber…” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KAYNAK: Ajanslar

 

Gazeteler