head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in vizyon projelerinden Mahmutlar Kültür Merkezi’nde izolasyon çalışmalarının ardından ilk beton dökümü bugün gerçekleştirildi. Başkan Yücel, “Bölge halkımıza uzun yıllar hizmet edecek olan Mahmutlar Kültür Merkezi’mizi en kısa sürede tamamlayacağız.” dedi...

İLK BETON 2 50139

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in Mahmutlar ve çevresine kazandırmak için kolları sıvadığı Mahmutlar Kültür Merkezi’nde bugün ilk beton döküldü. Bohçalama izolasyon çalışmaları tamamlanan dev tesisin bugün ilk beton döküldü. Ekiplerin hummalı bir şekilde çalıştığı ve kısa sürede büyük ilerleme kaydedilen inşaat alanına giden Başkan Yücel, ilk beton dökümü için düğmeye bastı. Yaklaşık 10 bin metrekarelik bir alana kurulan Mahmutlar Kültür Merkezi beton dökümünün ardından hızla yükselecek.

İLK BETON 4 .jpgYÜCEL c3c14

BAŞKAN YÜCEL; “ŞİMDİDEN BÖLGE HALKIMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN”...

Beton dökümünün yapıldığı inşaat alanında incelemelerde de bulunan Başkan Yücel, “Şehrimize kültürel ve sosyal tesisler kazandırma çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu kapsamda çok önem verdiğimiz ve doğu bölgemizin en büyük eksiklerinden olan bir Kültür Merkezini Mahmutlar Mahallemize yapıyoruz. Temel atılmasının ardından hızla izolasyon çalışmalarına başlamış ve bitirmiştik. Bugün de Allah’ın izni ile ilk betonumuzu döktük. Ekip arkadaşlarımızla birlikte gerçekten yoğun bir mesai harcayarak kısa sürede tesisimizi vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz.” dedi.

MUHTEŞEM PROJEDE ADETA YOK YOK...

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mahmutlar halkına verdiği Kültür Merkezi sözünü yerine getiriyor. Başkan Yücel’in bölgeye kazandıracağı mega projede adeta yok yok. Mahmutlar Kültür Merkezi’nde 1200 kişilik çok amaçlı salon, 450 kişilik konferans ve tiyatro salonu, 100 kişilik nikah salonu, 360 m² fuaye alanı, 165 m² kütüphane, spor salonu, 6 adet atölye, 120 araç kapasiteli kapalı otopark, mutfak, depolar, mescit, WC, ofis, gelin odası, kulis, reji odası, teknik odalar bulunuyor.

İLK BETON 3 39a83

Ayrıca Mahmutlar Kültür Merkezi’nin üstü çatı örtüsüne sahip 1000 m² açık düğün ve etkinlik alanı, meydan ve park olacak.

BAŞKAN YÜCEL DERE ISLAH ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ...

Başkan Yücel ayrıca Göktaş Deresi’ndeki ıslah ve taş duvar çalışmalarını da yerinde inceledi. Çevredeki vatandaşların istekleri ve yapılan değerlendirmeler sonrası Göktaş Deresi’ndeki ıslah çalışmalarına hız verilmişti. Başkan Yücel çalışmaları denetleyerek, “Kısa sürede ıslah çalışmamızı da tamamlayacağız ve bu bölge adeta nefes alacak.” şeklinde konuştu.

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler