head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

 

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Toklu mesajında, “ Yerel yönetimlerimizin miğfer taşını oluşturan, demokrasi nehrimizi besleyerek seçimle göreve gelen, vatandaşımızla devletimiz arasında önemli bir köprü vazifesi üstlenen muhtarlık müessesesinin kuruluş tarihi olan bu anlamlı günün, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Muhtarlar Günü” olarak ilan edilmesinin yıl dönümünü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz...

 

Muhtar halka en yakın seçilmiş yönetim birimidir, devletin halkla en sıcak temas noktasıdır, devletin güler yüzü ve şefkat elidir. Bu önemli misyonları ve fonksiyonları nedeniyle muhtarlarımız daha da ön plana çıkmış ve Sayın Cumhurbaşkanımızdan başlayarak her kademedeki kamu kuruluşlarında daha çok saygı gören ve talepleri daha özenle değerlendirilen kişiler olmuşlardır.

Alanya’mızda muhtarlarımız kamu kurum ve kuruşlarımızla yakın bir işbirliği içerisinde bulunarak halkımızın sorunlarının çözümünde büyük rol oynamaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle; böylesine önemli bir görevi icra eden, milletimizin güzide temsilcisi ve hizmetkarı muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Günü'nü” kutluyor, kendilerini milletimizin hizmetine adayan tüm muhtarlarımıza ve ailelerine sağlıklı ve huzurlu bir ömür geçirmelerini temenni ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

HABER: Mertcan YILMAZ

Gazeteler