head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 26 Nisan 2024

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısında ülke genelinde kongre kararı aldığını açıklamasının ardından, Alanya'nın tanınmış siyasetçilerinden Hüseyin Karakulak da İYİ Parti Alanya İlçe Başkanlığı'na adaylığını açıkladı...

Alanya'nın batı bölgesinde yetişen ve tanınmış siyasetçilerden olan İYİ Parti Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Karakulak, kongrede aday olduğunu açıkladı.
Karakulak, "İYİ Parti’mizi Alanya'da birinci parti yapmak için ilçe başkanlığına aday oldum. Ülkemizi ve Alanyamızı Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in izinde aydınlık yarınlara taşımak istiyoruz. İyilerin Partisi İYİ Parti’yi, yol arkadaşlarımızla birlikte yerelde ve genelde iktidara getirmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız" dedi.

'TABANI BİRLEŞTİRMEK, BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAMAK İÇİN ADAYIM'...

27.11. 2022 tarihinde yapılacak olan İYİ Parti 2. Olağan Alanya İlçe Kongresi'nde Alanya İlçe Başkan Adayı olduğunu açıklayan Hüseyin Karakulak, "Partinin kuruluş ve teşkilatlanma sürecinde elini taşın altına koyanlardanım. Şu anda ilçe teşkilatında Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcılığı görevlerini sürdürmekteyim. Üyelerimizin ve delegelerimizin takdir ve destekleriyle partimize, Alanya İYİ Parti İlçe Başkanı olarak hizmet etmek istiyorum.

 

Partimizde birlik ve beraberliği sağlamak için İYİ Parti Alanya İlçe Başkanlığı'na aday oldum. Öncelikli hedefim, halkımızın ve üyelerimizin iyi ve kötü günlerinde yanlarında olup kenetlenmesini sağlayarak tabanda var olan kırgınlık ve küskünlüğü bitirmektir. İYİ Partililer ile birlikte çıktığım bu yolda hedefimiz birlik ve beraberlik içerisinde İYİ Partimizi hem Alanya'da, hem de Türkiye genelinde iktidara taşımaktır. Çıktığımız bu yolda Allah, birlik ve beraberliğimizi daim etsin" diye konuştu.

 

HÜSEYİN KARAKULAK KİMDİR...

04.04.1964 tarihinde Alanya'da doğdu. Uzun yıllar turizm ve tarımla ilgilendikten sonra 2016 yılında emekli oldu. Aktif siyaset hayatına 1982 yılında Ülkü Ocakları'na girerek başladı. 1990 yılında MHP Alanya İlçe Yönetimi'nde Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 1994 yılında Okurcalar Köy Muhtarı seçildi. 1995-2008 yılları arası Okurcalar MHP Belde Başkanlığı yaptı. 2008 yılında Alanyaspor Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. 2009-2014 yılları arasının Okurcalar Belediye Başkan Yardımcısıydı. 2010-2019 arası Alanya Ziraat Odası Meclis Üyesi olarak çalıştı. 2016 yılında Alanya Çiftçi Malları Koruma Kurulu Başkanı seçildi. 2018 yılında Alanya İYİ Parti İlçe Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi oldu ve 2020 yılından itibaren İYİ Parti Alanya İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor.

 

 

 

 

 

Gazeteler