head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

 

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ tarafından parti binasının tadilatına katkı sağlayanlara plaket takdim edildi. Parti binasında düzenlenen kokteyle Karadağ ve yönetim kurulu üyelerinin yanısıra , CHP Antalya eski Milletvekilleri Tuncay Ercenk ve Osman Özcan ile partinin eski ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri, tadilata katkı sağlayan parti gönüllüleri ve iş insanları katıldı...

Kokteylde katılımcılara hitap eden Karadağ, önce Atatürk’ün ölüm yıl dönümüne değindi. Karadağ, “Atatürk, ‘Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır’, Benim iki büyük eserim var biri Türkiye Cumhuriyeti diğeri Cumhuriyet Hal Partisi' diyerek bizlere çok büyük iki miras bıraktı. Onun için omuzlarımızda çok ciddi ve önemli birtakım görevler var. Ben Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ölüm yıl dönümünde saygıyla anıyorum. Bizler bir gün bu dünyadan göçeceğiz ancak yaptığımız hizmetler, özellikle ülkemiz adına yaptığımız hizmetler tek tek mutlaka anılacak.” dedi.


KARADAĞ'DAN TATAR'A KINAMA...


28 Ekim’de Alanya'da bir dizi etkinliğe katılan KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a tepki gösteren Karadağ, “Türk ulusu her zaman devlet kurmuş bir ulus. Türkiye’de 2 cumhuriyet kuruldu. Birisi Türkiye Cumhuriyeti, diğeri de KKTC devleti. KKTC’nin kurucusu da partimizin efsanevi genel başkanlarından Bülent Ecevit. Ancak geçen hafta Alanya’mıza ikinci cumhuriyeti kurduğumuz KKTC’nin Cumhurbaşkanı Tatar ziyarette bulundu. Ben üzgünüm. Çünkü Ecevit demek Kıbrıs, Kıbrıs fatihi, dünyada ikinci bir Türk cumhuriyetinin kuruluşu demek. Tatar’ın Ecevit’ten bir cümle bahsetmemesini esefle kınıyorum” diye konuştu.


Karadağ, sözlerinin sonunda Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) genel kuruluna değinerek seçimlerin çok seviyeli geçmesine katkı sunan adaylara teşekkür etti Karadağ’ın konuşmasının ardından parti binasında gerçekleştirilen tadilat çalışmasına katkı sunan partililere ve eski başkanlara plaket takdim edildi. Plaket alanlar 2023 seçimlerinin önemine dikkat çekti.

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler