head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nın 27 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştireceği olağan genel kurul öncesi Hilmi Er düzenlediği basın toplantısı ile adaylığını açıkladı...

İYİ Partili Hilmi ER yaptığı basın açıklmasında şu ifadelere yer verdi: “Çok kıymetli Alanya kamuoyu, ülkemiz hızla genel seçimlere doğru yaklaşırken, tüm siyasi partiler gibi İYİ Partimizde hazırlıklarına devam ediyor. Bu kapsamda Genel Merkezimizin aldığı karar doğrultusunda önce İlçe sonra İl ve nihayetinde Büyük Kongremizi yaparak süreci tamamlayacağız. Bu sürecin bir parçası olarak 27 Kasım 2022 tarihinde İYİ Parti Alanya ikinci olağan kongremizi gerçekleştireceğiz. Cumhuriyet tarihinin bu en önemli genel seçiminde partili partisiz bütün vatanseverlere büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir.
Dava adamı bilinci ve Alanya sevdalısı biri olarak, sorumluluğu üzerimize alıyor ve bu sorumluluğun gereği olarak elimizi değil gövdemizi taşın altına koyuyoruz. İYİ Partimizi daha üst seviyelere çıkarmak ve Alanya’da birinci parti yapmak öncelikli hedefimiz olacaktır. Kongremizin Alanya’mıza ve partimize yakışır bir şekilde yapılması, kardeşlik havası içinde ve tam bir demokrasi şöleni içinde geçmesi için ben ve ekibim azami gayret göstereceğiz. Genel başkanımız sayın Meral Akşener ’in memleket millet aşkı için il il, ilçe ilçe gezerek akıttığı bu alın terine ve mücadele azmine ayak uydurmak bizim asli görevimiz olacaktır.
Ekibimin ve benim bilgi birikimine ve geçmiş tecrübesine inanıyorum.
Bu kutlu göreve talip olduğumuzu ifade ediyor, yapılacak olan İlçe kongremizde İlçe başkan adaylığımı ilan ediyorum. Gayret bizden , teveccüh delegelerimizden, takdir Cenabı Allah’tan. Saygılarımla.”

 

 

 

HABER: Emine YILMAZ

Gazeteler