head
2183026 810x458 75f08
Salı, 23 Nisan 2024

 

Aynı zamanda ALTAV ve ALTİD yönetim kurulunda yer alan turizmci Şükrü Cimrin'e, yurt genelinde turizm çatısı altında önemli bir görev daha verildi...

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) yönetim kurulunda görev yapan başarılı turizmci Şükrü Cimrin, önemli bir görevi daha üstlendi.

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen Cimrin, Alanya turizm sektöründe sevinç yarattı.

GENÇ TURİZMCİYE TEBRİK YAĞDI...


Üstlendiği görevin ardından Cimrin'e tebrikler yağdı. Dim Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Cimrin'i tebrik ederken AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu da mesajında, "Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen turizmci Şükrü Cimrin'i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Hayırlı, uğurlu olsun...." dedi.

Bütün gece Alanya'nı siyaset ve iş insanlarından gelen tebrikleri kabul eden Şükrü Cimrin, "Turizme katkı sağlamak için daha çok çalışacağız "diyerek herkese teşekkür etti.

Alanya Güneşi Gazetesi İmtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni İbrahim Akdağ'da Cimrin'i telefeon ile arayarak tebrik etti ve başarı diledi.

 

 

 

HABER: Emine YILMAZ

Gazeteler