head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız ve MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül MHP Genel Merkezi tarafından hayata geçirilen ''Adım Adım 2023 Ahilerle Günümüz Bereketli Olsun'' programı kapsamında Mahmutlar sanayi esnafının ardından bugünde Avsallar Mahallesi’nde esnaflarla bir araya geldi...

MHP SAHADA 2 a4913

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından “Adım Adım 2023 Ahilerle Günümüz Bereketli Olsun” programı tüm yurtta uygulanmaya devam ediyor.

MHP SAHADA 3 7ae12

Program kapsamında MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız,MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, Avsallar Mahalle Başkanı Hüseyin Ünal ve yönetim kurulu üyeleri Avsallar esnafıyla buluştu. Avsallar çarşısında esnafı tek tek ziyaret eden MHP heyeti, esnafların şikayet ve taleplerini yerinde dinledi. Esnafın şikayet ve taleplerini not alan MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, esnafların sorunlarını ve taleplerinin çözülebilmesi için çözüm odaklı çalıştıklarını belirtti.

MHP SAHADA 4 25cc5

Hafta boyunca gerçekleştirdikleri esnaf ziyaretleri ile ilgili konuşan MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız , “Adım Adım 2023; Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun” temalı ziyaretlerimiz kapsamında; Alanya merkezi, Mahmutlar sanayi esnafı ve Avsallar Mahallemizde ki esnaflarımızı ziyaret edip, Ahilik ruhu ve geleneği üzerine sohbet ederek. Bol kazançlar diledik. Yaptığımız ziyaretlerde, esnaflarımızı iş yerlerinde dinledik. Gelen talep ve sorunları not edip, sorunları çözülmesi için gerekenleri yapacağımızı belirttik” dedi.

MHP SAHADA 5 cb969

 

 

HABER: Sariye KAYATURAN

Gazeteler