head
2183026 810x458 75f08
Salı, 16 Nisan 2024

 

MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız ve İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Ali Şahin ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Konaklı mahallesi’nde esnafı ziyaret ettiler...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Hüseyin Yıldız ve İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Ali Şahin, yönetim kurulu üyeleri ve bölgenin mahalle başkanları ile birlikte Konaklı Mahallesi’nde"Adım Adım 2023, Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun" teması kapsamında esnaf ziyareti gerçekleştirdiler.

MHP BATIDA 2 195ff
Ahilik ruhu ve geleneği üzerine sohbet eden ve bol kazançlar dileyen MHP heyeti esnafla bir araya geldi.


Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Sünbül, “Bugün Konaklı mahallemiz de esnaflarımızı ziyaret ettik. Cumhur ittifakı olarak 2023 yılında yapılacak milletvekili seçimlerinde ve 2024 yılında yapılacak belediye başkanlık seçimlerinde Cumhur ittifakının zaferiyle taçlanması için MHP Alanya İlçe teşkilatı olarak sahada çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Bugün de Konaklı Mahallesi’nde MYK Üyemiz Hüseyin Yıldız, Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Ali Şahin, yönetim kurulu üyelerimiz ve bölgemizin mahalle başkanları ile birlikte esnaflarımızı ziyaret ederek onların istek, talep ve görüşlerini dinledik. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyin ve partimizin görüş ve politikalarını aktardık. Liderimiz sayın Devlet Bahçeli ve MHP’ye olan teveccühü sahada esnaf ve vatandaşlarımızda görüyoruz Alanyamızın 102 mahallesi’nde ziyaretlerimize devam ederek, milletimizle hemhal olmaya devam edeceğiz.” dedi.

MHP BATIDA 3 cf852

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler