head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Bugün bir dizi temasta bulunmak için sabah saatlerinde Alanya’ya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ilk resmi ziyaretini Alanya’da Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in makamında gerçekleştirdi.

Başkan Yücel, birim amirleri ve meclis üyeleri tarafından Belediye Sarayı önünde karşılanan Muhittin Böcek, Alanya Belediyesi personelini selamladı.

Ziyarette CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, İyi Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın da hazır bulundu. Başkan Yücel tarafından makam koltuğuna oturması teklif edilen Başkan Böcek, “Ben kalkacağım koltuğa oturmam” diye espri yaparak teklifi geri çevirirken, Başkan Yücel, “O sözü yıllar önce ilk ben söylemiştim” diyerek Başkan Böcek’le karşı karşıya oturmayı tercih etti.

Başkan Böcek, kendilerini ağırlayan Adem Murat Yücel ve ekibine teşekkürlerini ileterek, “Alanya’nın sorunlarını dinlemeye geldik. Bütün ekibim adına da ev sahipliğiniz için teşekkür ederim. İnşallah her şey güzel olacak, hep beraber başaracağız. Diğer tartışmaları siyasetçiler yapacak. Biz yerel yöneticiler olarak gereğini hep birlikte yapacağız” dedi.

Başkan Yücel, ilk ziyaretleri için 19 ilçe arasında kendilerini tercih etmesinden dolayı Başkan Böcek’e teşekkürlerini ifade ederek, “MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi, biz 31 Mart itibariyle rozetimizi çıkardık. Bundan sonraki çalışmalarımız millet için, bölgemiz için, ülkemiz için olacak. Sizin de samimiyetinizi ve yönetim anlayışınızı biliyoruz. Daha güzel işler yapacağınıza eminim” açıklamasında bulundu.

Açıklamaların ardından Muhittin Böcek, ziyaretçi defterine hatırat bırakarak imzaladı.

Başkan Böcek, ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Alanya’daki büyük caddelerin devrini Alanya Belediyesi’ne yapıp yapmayacağı sorulan Böcek, “Henüz Adem Başkan’ın böyle bir talebi olmadı ama olursa değerlendiririz. Biz verdiğimiz sözlerin arkasındayız” dedi.

Gazeteler