head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

 

DEVA Partisi Alanya İlçe Başkanı Avukat Ahmet Çakan, Genel Başkan Ali Babacan ile ilgili algı operasyonu yapıldığını söyledi...

BAŞKAN Çakan, açıklamasında şunları söyledi:

 

" Son birkaç günden bu yana Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan hakkında mesnetsiz iddialar ortaya atılmaktadır. Genel Başkanımızın adının Cumhurbaşkanlığı konusunda anılmasının üzerine bir anda gündem değiştirilerek; çamur at izi kalsın propagandası yapılmaktadır.
Genel Başkanımızın savunma sanayi projelerine ilişkin konuşmalarının arasından birkaç cümleyi kesip, algı oluşturmaya çalışan trollerin hesaplarının tutmayacağı açıkça ortadadır. Genel Başkanımızın savunma sanayi projelerine yönelik yaptığı açıklamalardan farklı anlamlar çıkarmaya çalışanlar; iktidarı kaybedeceğini bilen ve gücünü kaybetmek istemeyen basiretsizlerdir.
DEVA Partisi olarak Genel Başkanımız öncülüğünde Türkiye siyasetinde ezberleri bozan bir siyasi anlayışa sahip olmamızdan ötürü bu iftiralar ortaya atılmaktadır. Genel Başkanımız hakkında İHA’lar konusunda dile getirilen bu mesnetsiz söylemlerin hiç birisini kabul etmiyoruz. DEVA Partisi olarak İHA’larla ilgili olarak Türkiye’de oluşan teknolojinin ve üretim kapasitesinin son derece önemli olduğunu, gurur kaynağı olduğunu düşünüyoruz.
Bir kez daha altını çizerek belirtiriz ki bu algı operasyonları karşısında mücadelemizden yılmayacağız. Artık eğriye eğri, doğruya doğru demenin zamanı geldi."

 

 

 

HABER: Emine YILMAZ

Gazeteler