head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Kayhan Balta ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Demirtaş mahallesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret ettiler...

MHP DEMİRTAŞTA 2 56b59

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Hüseyin Yıldız ve İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Kayhan Balta, yönetim kurulu üyeleri ve bölgenin mahalle başkanları ile birlikte Demirtaş Mahallesi’nde "Adım Adım 2023, Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun" programları doğrultusunda esnaf ziyareti gerçekleştirdiler.

 

MHP DEMİRTAŞTA 3 4bee8

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in de selamlarını ileten, esnaf ve vatandaşlara bereketli işler dileyen MHP heyetine Demirtaş mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi.

MHP DEMİRTAŞTA 4 b45ce

İlçe Başkanı Sünbül, “Demirtaş mahallemiz de esnaf ve vatandaşlarımızı MYK Üyemiz Hüseyin Yıldız, Alanya Belediyesi Meclis Üyemiz Kayhan Balta, yönetim kurulu üyelerimiz ve bölgemizin mahalle başkanları ile birlikte esnaflarımızı ziyaret ederek onların istek, talep ve görüşlerini dinledik. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyin ve partimizin görüş ve politikalarını aktardık. Alanya Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel’inde selamlarını da ilettiğimiz ziyaretlerimizde esnaf ve vatandaşlarımızın partimize olan ilginin giderek arttığını görüyor, vatandaşlarımıza şükranlarımızı bir kez daha sunuyoruz.” dedi.

MHP DEMİRTAŞTA 5 17ecc

 

 

 

HABER: Sariye KAYATURAN

Gazeteler