head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Bugün ceberut bir iktidarla, bizi ayrıştırmaya çalışan, ötekileştiren bir iktidarla karşı karşıyayız. O İçişleri Bakanı hani hatırlıyor musunuz, İstanbul seçimlerini AKP kaybedince o gece hüngür hüngür ağlamıştı, onu o yapılacak ilk seçimde de hüngür hüngür ağlatacağız” dedi...


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) katkılarıyla yapılan Kastamonu Daday Belediyesi Kapalı Pazar Yeri’nin açılışı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkanı Seyit Torun’un katılımıyla yapıldı.

Torun, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bu ülkenin kaynakları bu ülkenin sorunlarını çözmeye yeter ama maalesef bu iktidar inanılmaz bir ayrımcılık içerisinde, ötekileştirme içerisinde, organize bir kötülük içerisinde, bugün belediyelerimiz her türlü baskıya rağmen, her türlü engellemelere rağmen hizmet veriyor. Onların maalesef belediye binalarından müfettişler çıkmıyor. Artık kadrolu eleman haline geldiler ama bulamadıkça, Sayın İmamoğlu gibi eski defterleri karıştıra karıştıra bir şeyler bulmaya çalışıyorlar ama bulamayacaklar, bulamazlar. Bizim belediye başkanlarımız tertemiz ve ülkesine ve insanına hizmet etmek için çabalıyorlar. Biliyorum o İçişleri Bakanı, o bakanlıkta sadece bizim belediyelerimiz için bir birim kurdu. Bir müfettişin bulamadığını bir başka müfettişi gönderiyor. Eğer bulamazsa cezalandırıyor. Yapmaya çalıştığı sadece ve sadece hazımsızlık. Hani hatırlıyor musunuz, İstanbul seçimlerini AK Parti kaybedince o gece hüngür hüngür ağlamıştı, onu o yapılacak ilk seçimde de hüngür hüngür ağlatacağız.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KAYNAK: Ajanslar

Gazeteler