head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

Ankara'ya seçilip Milletvekili olarak gideceği inancı ve iddiası çok yüksek olan İYİ Parti Antalya Milletvekili aday adayı Meryem Aydoğan, Alanya basını ile kahvaltılı toplantıda; şimdiden sizlerden helallik istiyorum ve Ankara'ya helallik almış bir vekiliniz olarak gitmek istiyorum diyerek inancını ve farkını ortaya koydu...

 

MERYEM AYDOĞAN;  "ANTALYA'MIZIN VE SİZLERİN EN ÇALIŞKAN VEKİLİ OLACAĞIM"...

İYİ Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Meryem Aydoğan, basın mensupları ile kahvaltıda buluştu. Aydoğan, "Seçilirsem bölgemizin en çalışkan milletvekili olacağıma söz veriyorum" dedi.

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde aday adayı olduğunu basın mensuplarının önünde açıklayan Meryem Aydoğan, “İYİ Parti’den 28. Dönem Antalya Milletvekili adayı olmak için yarın Ankara’ya giderek başvurumu yapıyorum. Sizlerin desteğiyle Alanya’nın kızı olarak Antalya’dan, İYİ Parti Antalya milletvekili Adayı olmayı düşünüyorum. Yine desteklerinizi beklerim. Sizler beni yalnız bırakmadınız. Antalya’nın en iyi vekili olacağıma, en çalışkan vekili olacağıma söz veriyorum. Vatan, millet için Ata’mın izinde yürüyeceğim. Halkımız için özellikle ezilen insanlar için elimden geleni yapacağım. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki en çalışkan vekil olacağım. Hakkınızı helal edin. Ankara’ya helallik almış olarak gitmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler