head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, meclis toplantısı bittikten sonra mesaisini tebrik ziyaretlerine ayırdı. İmamoğlu, sırasıyla Amedspor yöneticilerini, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nu, KKTC'nin Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü'yü ve DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu'nu kabul etti.

SARAÇHANE / İSTANBUL

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, meclis toplantısı sonrasında tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam etti. İmamoğlu, kendisini ziyarete gelen Amedspor yöneticileri ve toplantıda hazır bulunan Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. İmamoğlu'nu tebrik eden yöneticiler, İBB Başkanı'na Amedspor forması hediye etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İmamoğlu, ''Yanlarında olacağıma söz vermiştim. Bir sözüm vardı yönetime. Güzel bir kampanyası var Amedspor'un. 'Amedspor sensin' diyorlar. O zaman, Amedspor benim. Maçlarda buluşmak üzere'' dedi. Amedsor'un ardından Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ve KKTC'nin Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü de İmamoğlu'na ayrı ayrı tebrik ziyaretlerinde bulundu.

imamoğluna ziyaret 1 manşet1562861143 PHOTO 2019 07 11 18 36 30 1 660d7

İMAMOĞLU: ''ALIŞTIK ARTIK, 2 AYDA BİR TEBRİK ZİYARETİNE GELİRSİNİZ!

Günün son heyeti ise DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu ve sendika yöneticileri oldu. İmamoğlu, heyete, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti iletti. ''İyi gidiyor'' diyen İmamoğlu, şunları söyledi: ''Bir yandan işlerimiz devam ediyor. Sizleri ağırlamak bizler için keyif, onur. İşlerimiz de önemli. Bir yandan kadrolarımızı olgunlaştırmak, politikalarımızı belirlemek… Ama şükürler olsun. Engellemelere rağmen iyi gidiyoruz. Biraz şirketler konusu var. Onları aşmaya çalışıyoruz. Yönetim kurullarını değişmesine yönelik genel kurul taleplerimiz vardı. Onlara dönük bir direnç var. Bunları aştığımız taktirde yolumuzda bir engel kalmayacak. Umarım hatadan dönerler. Dönmezlerse kendileri bilir. Bazı istifa etmeyen yönetim kurulları var vesaire… Neyse, böyle alıştık artık. 2 ayda bir tebrike gelirsiniz artık.'' DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu da ''1 Mayıs'ta da birlikteydik. Bundan sonraki süreçte de biz, her zaman demokrasiden ve emekten yana, hakkın, hukukun verilmesinden yana mücadelemizi sürdürmeye çalıştık hep birlikte. Zor bir süreç oldu ama sonuç olarak, son derece de iyi oldu'' diyerek İmamoğlu'nu seçimi kazanmasından ve ikinci kez İBB Başkanı olmasından dolayı tebrik etti.

imamoğluna ziyaret 3 1562861143 PHOTO 2019 07 11 18 36 29 ce0b6

Gazeteler