head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, haftalık olağan encümen toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Başkan Yücel, tüm İslam âleminin ve Alanyalıların Kurban Bayramını kutladı...

 

encümen4146755921287168 5d82c

Encümen toplantısında Alanya Halkına çağrıda bulunan Başkan Yücel; "4448207 nolu çağrı merkezimize ulaşarak Kurban kesiminde çevremizi kirletenleri belediyemize ihbar edin."dedi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kurban Bayramında Alanya Belediyesi’nin tüm birimleriyle sahada olacağını söyledi.

Başkan Yücel, “Hem Alanyalı hemşerilerimizin, hem de kentimizde bulunan yerli ve yabancı misafirlerimizin, huzur ve güven içinde bir bayram geçirebilmeleri için tüm kurumlarla istişare içinde tedbirlerimizi aldık, gerekli çalışmalarımızı tamamladık. Bayram tatili dolayısıyla kentimizde artacak nüfus yoğunluğunu göz önüne alarak vatandaşlarımızın rahat, huzurlu ve güvenli bir şekilde tatillerini geçirebilmeleri için Çözüm Masamız, zabıta ekiplerimiz, temizlik işlerimiz başta olmak üzere tüm birimlerimiz 7/24 vatandaşlarımıza hizmet verecek şekilde görevlerinin başında olacaktır” dedi.

Başkan Yücel, çevre kirliliğinin yaşandığı bölgelerin de belediyeye bildirilmesi yönünde vatandaşlara çağrıda bulundu.

HABER:Ayten YILMAZ

Gazeteler