head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kurban Bayramı öncesinde belediye personeliyle bayramlaştı...

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamında düzenlenen törene, Başkan Muhittin Böcek'in yanı sıra Başdanışman Cansel Tuncer, Genel Sekreter Vekili Mustafa Gürbüz, genel sekreter yardımcıları ve danışmanlar katıldı. Belediye çalışanları, daire başkanları ve birim müdürleri önderliğinde bayramlaşma törenine katılarak Başkan Böcek ile tokalaştı. Belediye personeliyle tek tek el sıkışan Başkan Böcek, tüm çalışanlarının Kurban Bayramı'nı kutladı.

BÖCEK BAYRAMLAŞTI 2 18f2f5cc8913d4ca5fd0065f5f777534 730e7

Kurban Bayramı süresince vatandaşların ve tatilcilerin hiçbir sıkıntıyla karşılaşmaması için Büyükşehir Belediyesi'nin tüm birimlerinin bayram süresince görevde olacağını ifade eden Başkan Böcek, "Yerli yabancı vatandaşlarımızın sağlık, mutluluk, huzur ve güven içerisinde bayram geçirebilmeleri için başta biz Antalya Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm ilçe belediye başkanı arkadaşlarımız, tüm kurum ve kuruluşlar hepimiz vatandaşlarımızın memnuniyeti ve mutluluğu için 24 saat ayakta olacağız. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi olarak 3 yerde ücretsiz kurban kesim hizmeti vereceğiz. Vatandaşlarımız dini vecibelerini yerine getirecekler" dedi.

BÖCEK BAYRAMLAŞTI 3 55916d061d12d435c4dc88ab9f7563c5 0f1aa

TRAMVAY HİZMETE GİRİYOR

Kurban Bayramı süresince Büyükşehir Belediyesi'nin işlettiği resmi plakalı otobüsler, Antray ile nostalji tramvayın ücretsiz yolcu taşıyacağını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Aynı zamanda pazar günü tramvay çalışmaya başlıyor. Bayram boyunca ücretsiz yolcu taşıyacak. Ben bu vesile ile sevgili hemşerilerimizin, Antalya'ya gelen bütün konuklarımızın Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum" diye konuştu.

PERSONELİN MAAŞLARI YATTI

Kurban Bayramı öncesinde personelin maaşlarının ve ikramiyelerinin yattığını belirten Başkan Böcek, “Belediyemizde 12 bin 553 çalışanımız var. Bu çalışanlarımızla ilgili dinimizde bile teri soğumadan işçinin hakkını vermek boynumuzun borcudur. Biz böyle bir görüş ve düşünce içerisinde bu göreve talip olduk. Yanımızda çalışanlarımızın maaşları yattı ve ikramiye hak edenler ikramiyeleri de dahil olmak üzere yatırmış olduk. Biz bütün vatandaşlarımızın emrinde ve hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Kurban Bayramı'nın tüm İslam alemine, ülkemize, ailelerine herkese sağlık mutluluk huzur ve barış dolu güzel günler getirmesini diliyorum" dedi.

Gazeteler