head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Alanya Belediye Meclisi Eylül ayı oturumunun ilk bölümü, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in başkanlığında gerçekleştirildi. Meclisin devam oturumu 6 Eylül 2019 Cuma günü saat 10.00’da başlayacak...


Meclis oturumunun açılışında konuşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle anıyor, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Öte yandan geride bıraktığımız Kurban Bayramı vesilesiyle tüm İslam âleminin bayramını bir kez daha kutluyor, daha nicelerinde buluşmanın nasip olmasını Allah’tan niyaz ediyorum. 193’üncü yılını kutlayan zabıta personelimize görevlerinde başarılar diliyorum. Süper Lig’de başarıdan başarıya koşan temsilcimiz Alanyaspor’a da başarılar diliyor, tüm vatandaşlarımızı kulübümüze destek olmaya stada davet ediyorum. Ayrıca Muharrem ayı vesilesiyle gerçekleştireceğimiz aşure etkinliğimize ve bu yıl 16’ncısı gerçekleşecek Uluslararası Caz Festivali’ne de tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

ALANYA’DA AVOKADO FESTİVALİ DÜZENLENECEK

Alanya’nın ve Alanya’ya özgü ürünlerin tanıtımını arttırmak adına çalışmalarını yürüten Alanya Belediyesi, Tarım ve Hayvancılık Komisyonu’nun girişimi sonucunda Alanya coğrafi işaretini alarak tescillenen avokado ile ilgili de büyük bir adım attı. İlerleyen dönemlerde Alanya’da Avokado Festivali düzenlenmesi kararı oy birliği ile meclisten geçti.

MESLEK KOMİSYONLARI MECLİSİ BİLGİLENDİRECEK

Alanya Belediyesi’nin oluşturduğu meclis meslek komisyonları Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in önerisi sonucunda bundan sonraki süreçte yaptıkları çalışmalar konusunda meclisi bilgilendirecek. İlgili meslek komisyonları alanlarında yaşanan sorunlar ve çözümleri konusunda meclise görüşlerini sunacak.

MECLİSİN İKİNCİ OTURUMU CUMA GÜNÜ YAPILACAK

Mecliste yapılan Stratejik Plan görüşmelerinin detaylandırılması, çalışmaların incelenmesi ve geliştirilmesi yönünde oturuma ara verildi. Oturumun ikinci bölümü 6 Eylül Cuma günü saat 10.00’da gerçekleşecek ve Stratejik Plan son şeklini alacak.

Gazeteler