head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 25 Nisan 2024

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, İYİ Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İYİ Parti’nin ikinci kuruluş yıl dönümünde gerçekleşen ziyarette Başkan Uysal, “İYİ Parti’nin ülkemize hizmetlerinin hep devam etmesini diliyoruz” dedi...

İYİ YE ZİYARET 2 thumbnail İYİ PARTİ ZİYARET 1 0417d

Başkan Uysal, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’le birlikte İYİ Parti Antalya İl Başkanlığına atanan Temizer’i makamında ziyaret etti. Ziyarette İyi Parti il yönetim kurulu üyeleri ve Muratpaşa Belediye Meclis üyelerinin yanı sıra İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönenç de yer aldı.

Hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Uysal, İYİ Parti’nin Türkiye’ye, demokrasiye ve Antalya’ya katkılarının tartışılmaz olduğunu söyledi. Ziyaretin İYİ Parti’nin ikinci kuruluş yıldönümünde gerçekleştiğine dikkat çeken Başkan Uysal, “İkinci kuruluş yıldönümü ayrıca kutlu olsun. İYİ Parti’nin ülkemize hizmetlerinin hep devam etmesini diliyoruz” dedi.

İl Başkanı Temizer ise partisinin kuruluş yıldönümünde gerçekleşen ziyaret için Başkan Uysal ve CHP İlçe Başkanı Şahin’e teşekkürlerini dile getirdi. Antalya’da İYİ Parti ve CHP’nin birlikte bir seçim dönemi geçirdiğine dikkat çeken Temizer, “Ciddi başarılar elde ettik. Antalya’da önümüzdeki süreçte hep birlikte daha güzel şeylerin altına imza atacağız” dedi.

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler