head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

İyi Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Apaydın, demokrasi mücadelesini sürdürdüklerini ifade ederek “İyi Parti Ailesi olarak yerelden başlatacağımız güç ile Türkiye geneline etki edeceğiz. Bu sistemi artık değiştireceğiz” dedi...

iyi logo 15fb4

İyi Parti Alanya İlçe Başkanlığında ki haftalık basın toplantısında konuşan Apaydın,Demokratik rejimin olması gerektiğine vurgu yaptı.

İYİ PARTİ ALANYA İLÇE BAŞKANI  YÜCEL APAYDIN:"Parlamenter sistemden Başkanlık sistemi sevdası ile ülkeyi götürdükleri sonu hepimiz yaşayarak görüyoruz. Değiştirilemez dedikleri her ne varsa ülkenin işleyişine, ekonomisine, demokrasisine büyük ölçüde zarar vermiştir. Karşımızda olan tek adam rejimi, zamanla demokrasinin hızlı işlemesinden çok padişah fermanı haline gelmiştir. Artık vatandaş bu durumdan yıldı ve usandı. Bizler İYİ Parti ailesi olarak yerelden başlatacağımız güç ile Türkiye geneline etki edeceğiz. Bu sistemi artık değiştireceğiz. İYİ Parti’nin varlığı Türkiye’de çok büyük değişikliklere sebep olmuştur. Yeni bir Türkiye tasavvuru koymuştur. Ülkenin geleceği ile ilgili kaybolan ümitleri tekrar yeşertmiştir. Demokrasi mücadelesi hiç durmadan devam etmiştir. İYİ Parti iyi ki kurulmuştur, iyi ki vardır. Parlamentomuz milletin kendi iradesini gösterebildiği yerdir. Bu iradenin karşısında olanlar dün olduğu gibi bugün de bizi karşılarında bulacaklardır. Parlamenter sisteme geri dönmek için, tek adam rejimini yok etmek adına gece gündüz demeden fedakarlık ederek çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz."sözleri ile ve alkışlar eşliğinde basın toplantısını tamamladı.

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler