head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Başdanışmanı Mustafa İpek ile birlikte ilçede çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek, devam eden yatırımlarla ilgili istişarede bulundu.

Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nun Başdanışmanı Mustafa İpek, Alanya’ya gelerek, devam eden yatırımlar ile ilgili istişare toplantıları yaptı. Ayrıca AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ile birlikte, Alanya’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiler.

Alanya İlçe Emniyet Müdürü Alper Avcı, Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre, Alanya Alaattin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı ve Alanya Ağız Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Elif Akçalıoğlu’nu ziyaret eden Başdanışman İpek ve İlçe Başkanı Toklu, Alanya’da devam eden yatırımlar ile ilgili de görüş alışverişinde bulundu.

toklu haberi 2 80483094 546410145912460 5615097422242906112 n 82cbe

KALP MERKEZİ YILBAŞINDA HİZMETE GİRECEK...

ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Lakadamyalı’yı ziyaretlerinde yapılan çalışmalar ve sağlık hizmetleri hakkında konuşan Başdanışman İpek ve İlçe Başkanı Toklu, yılbaşında hizmete açılacak Kalp Merkezi’ni de yerinde incelediler. Onkoloji Merkezi ve AMATEM ile ilgili de sürecin hızlandırılması için istişarelerde bulunduklarını söyleyen İlçe Başkanı Toklu, hastanenin ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda çalışmalara katılacaklarını hızlı şekilde çözülmesi için her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti.

TALEPLERLE İLGİLENİLECEK...

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Başdanışmanı Mustafa İpek hastane ziyaretinde tüm eksikleri not aldıklarını, yönetiminin talepleriyle yakından ilgileneceklerini söyledi. Başdanışman İpek görüşmenin ardından Başhekim Prof. Dr. Lakadamyalı, hastane yönetimi, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve AK Parti Sağlık İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Çağlar ile birlikte Anjio Ünitesini ve çalışmaların devam ettiği Kalp Damar Cerrahisi Yoğun Bakım Birimini ve Yeni Doğan Ünitesini yerinde inceledi.

 

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler