head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

CHP Gençlik Kolları’nın düzenlediği etkinlikte buluşan ilçe başkan adayları, 29 Aralık’taki ilçe kongresi öncesi birlik ve beraberlik mesajları verdi...

CHP--Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Çağdaş Erdem ve yönetimi, partilileri Leman Kültür’de buluşturdu. Kahvaltı etkinliğinde konuşan Gençlik Kolları Başkanı Çağdaş Erdem, “Genç beyinleri siyasette dışlamak, gelecek nesillere yapılacak en büyük ihanettir” dedi. Etkinliğe CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Kadın Kolları Başkanı İlknur Akpınar, 29 Aralık’ta yapılacak kongrede başkan adayı olan Sefa Çorbacı ve Ömer Zavlak ile partinin yönetim kurulu ve gençlik kolları üyeleri katıldı. Gençlik Kolları Başkanı Erdem’in partilileri kapıda karşıladığı organizasyona katılanlar birlikte kahvaltı yaparak keyifli bir hafta sonu geçirdi.


‘GELECEĞİMİZ GENÇLERE EMANET’
Kahvaltıda konuşma yapan Erdem, ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emanet ettiği yurdu en güzel şekilde koruyup gelecek nesillere bırakmak için ellerinden geleni yapmaya her zaman hazır olduklarını söyledi. Erdem, “Bizler hep beraber üreten, zenginleşen, adaletli paylaşan bir Türkiye yaratacağız. Bu ülkenin kurucu değerlerine, kültürüne ve kutsallarına saygı duyan, geçmişi ile barışık, geleceğine umutla bakan, ülkemizin kurucusu ve kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının emanet ettiği cumhuriyete ve demokrasiye sahip çıkan bir anlayışı hakim kılacağız. Gelin, ortak akılda beraber yönetme kültüründe buluşalım.


‘EMEĞE HAK ETTİĞİ DEĞERİ VERELİM’
Gelin, sanatta ve bilimde buluşalım, doğa sevgisinde kenetlenelim. Emeğe hak ettiği değeri beraber verelim ve hayallerini kurduğumuz güzel ülkemizi hep beraber yönetelim. Genciyle yaşlısıyla, zenginiyle fakiriyle, dil, din, ırk ve mezhep gözetmeksizin Türkiye Cumhuriyeti bayrağı altında ötelemeden ve ötekileştirmeden kardeşçe yaşayalım. Bir milletin başarısı mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette birleşmesiyle mümkündür. Bu nedenle bilelim ki elde edeceğimiz başarı milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelecektir. Genç beyinleri siyasette dışlamak gelecek nesillere yapılacak en büyük ihanettir” dedi.


‘ATATÜRK ÜLKEYİ GENÇLERE BIRAKTI’
CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ise yaptığı konuşmada, “Kuruluşun ve kurtuluşun partisi CHP’dir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’nde söylediği gibi bu ülkenin geleceği gençlere emanettir. Bundan sonraki amacımız gençliği bir adım daha öne çıkarmak, gençliğe bu ülkeyi emanet etmektir. Hak, hukuk ve adalet temelinde ülkemizde sadece bir slogan halinde değil, bu sloganı içselleştirerek ailemizde, işimizde, çevremizde ve özellikle ülkemizde hakim kılmak mecburiyetindeyiz” diye konuştu.

Gazeteler