head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

Alanya CHP İlçe Teşkilatı Kadın Kolları, başkan ve yeni yönetimini seçmek üzere bugün sandık başındaydı. Kadın Kolları Başkanlığı’na, tek adın çıktığı kongrede Didem Karagöz seçildi...

CHP KADIN KOLLARI BAŞKANI BAŞKANchp de karagoz donemi h43483 7b401 3f537

YENİ BAŞKAN KONUŞMASINI GÖZYAŞLARI İLE YAPTI...


CHP Alanya Kadın Kolları Başkanlığına 8 yıl arada sonra tekrar aday olup başkan seçilen Didem Karagöz, “Amacım geliştireceğimiz projeleri sadece parti içindeki sınırla  tutmak değil ,Alanya’yı dahil etmek” dedi. Karagöz, geçen hafta vefat eden babası Raif Karagöz’den bahsederken gözyaşlarına ise hakim olamadı.

AlanyaTicaret ve Sanayi Odası'nda (ALTSO) gerçekleşen kongre açılış konuşmalarıyla başladı. Kürsüde ilk olarak CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ yer aldı. Ardından ise Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci sözü alan isim oldu.

CHP KADIN KOLLARI BAŞKANI KALABALIK60a0c2cf 5aa5 4eae 8d1c deadf68bbf29 5a4ab

CHP'nin efsane ismi halkın avukatı Raif Karagöz'ün acı kaybının ardından 1 haftalık bir gecikme ile gerçekleşen kongre duygu yüklü geçerken ;Başkan Adayı Didem Karagöz'ü hem partililer hem de sevenleri yalnız bırakmadı.

Yapılan oylama sonucu Cumhuriyet Halk Partisi'nin 14. Olağan Kadın Kolları Başkanlığı’na Alanya 'da eski kadın kolları başkanlarından Didem Karagöz seçildi.

Tek adayın çıktığı kongrede oylama tüzüğün verdiği izin dâhilinde açık oylama şeklinde yapıldı.

Babası Raif Karagöz' ün vefatının ardından duygusal bir dönemden geçen Karagöz, "ustam dediğim babamın verdiği öğütlerle ve sizlerine desteği ile görevimi layıkıyla yerine getireceğimden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Kadın kolları başkanlığını şimdiye kadar yürüten ve son seçimde aday olmayan İlknur Akpınar’a ise şimdiye kadar yürüttüğü çalışmalar nedeniyle teşekkür edilerek il kadın kolları başkanı Nilüfer Deveci tarafından plaket verildi.

CHP KADIN KOLLARI BAŞKANI SONalanya chp de kadin kollari baskani belli oldu h401032 1b166 92e74

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler