head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

MHP ALANYA İLÇE BAŞKANI MUSTAFA TÜRKDOĞAN : "KANLARI YERDE KALMAYACAK"...

MUSTAFA TÜRKDOĞAN 27 ŞUBAT 2020 mhp 696x454 9b531
MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan da yaptığı açıklamada, şehitlerin kanlarının yerde kalmayacağını vurguladı.

 

BAŞKAN MUSTAFA TÜRKDOĞAN: "Regaip kandilini idrak ettiğimiz mübarek bir akşamda İdlib kırsalında katil Esad unsurlarıyla zalim işbirlikçileri tarafından alenen ve alçak bir hava saldırısına silahlı kuvvetlerimiz maruz kalmıştır. Bu saldırıda 33 kahraman askerimiz şehit olmuş, 32 kahramanımız da yaralanmıştır. Öncelikle şehitlerimize cenabı Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralanan gazi askerlerimize de acil şifalar diliyorum. MHP Türkiye Cumhuriyeti’nin her türlü askeri müdahale hakkını ve mücadele kararını haklı ve meşru görmektedir. MHP hükümetin alacağı siyasi ve askeri her karar her uygulama her tasarrufun bedeli ne olursa olsun yanında duracak, destekçisi olacaktır. Bugün oldukça hassas ve nazik dönemde siyasi polemiklerle oyalanmak ahlaken sorumlu tartışmalarla meşgul olmak vatanseverlikle Türkiye sevgisiyle asla takbih ve tevil edilemeyecektir. Gün bir olma beraber olma birlikte aynı cephede aynı şuur ve ruhta buluşma günüdür. Kimin hangi siyaset anlayışının hangi fikri ve ideolojik akımın mensubu olduğunun bir önemi elbette kalmamıştır. Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben ilkesinde cesaretle kucaklaşmak mühim ve müessir bir zorunluluktur. Ayrıca Türkiye bir NATO müttefikidir. Yapılan saldırı aynı zamanda bütün NATO üyelerine yapılmıştır. İçinden geçtiğimiz süreç herkes ve NATO üyesi her ülke için samimiyet ve iyi niyet testidir. Türkiye şehitlerine sahip çıkarak dökülen kanları yerde bırakmayacaktır. Muzaffer Türk milleti Allah’ın izniyle melaneti devirecek, hainleri yerle yeksan edecektir. MHP Türkiye’nin egemenlik haklarının muhafazasıyla birlikte güvenlik ihtiyaçlarının fedakarlıkla karşılanacağına inanmakta, hükümete ve kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’ne sonuna kadar güvenmektedir" dedi.

 

mustafa toklu ak partinin yeni bin dee47c243a66f34b7403 89f6b

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, şehitlere Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diledi.

Devletin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerekli toplantı ve girişimleri yaptığını söyleyen Ak Parti Alanya ilçe başkanı Mustafa Toklu, vatandaşlara bu süreçte sağduyulu olmaları konusunda çağrıda bulundu.

Başkan Mustafa Toklu: “Dün gece İdlib’ten aldığımız acı haberle bizim de ciğerlerimiz yandı. Şehit düşen tüm askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Devlet, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerekli toplantı ve girişimleri yapmış, bununla ilgili çalışmaları sürdürmüştür. İnşallah bundan sonraki süreçte birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar devam edecek. Bu süreçte tüm halkımızın birlik beraberlik içerisinde davranması ve sağduyulu olmasını temenni ediyorum. Siyasi partilerin yapmış olduğu açıklamalar da bu sürece siyasi olarak değil ülke meselesi olarak bakıldığının bir göstergesidir. Tekrardan yaşananların bir daha yaşanmaması dileğiyle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.

 

COŞKUN KARADAĞ 19 ŞUBAT 2020 86746730 1032840587089656 5923751677852123136 n 1cb06

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, şehitlerimizin ardından yaşadıkları üzüntüyü dile getirdi.

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ: “Türk halkının başı sağ olsun. Resmi rakamlara göre 33 şehidimiz var. Bütün şehitlere Allah rahmet eylesin diliyoruz. Her gün acı haberlerle irkiliyoruz. Ama bu seferki haber çok daha kötü. Buradan bir kere daha savaşa hayır diyorum. Bundan sonraki yaptığımız birçok mütalaada bir vatan savunmasını mutlaka yapmalıyız. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Ciğerimiz yandı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Türk halkına da baş sağlığı diliyorum. Bu haberle birlikte ülkemizde birden bire sosyal medya anında çöktü. İletişim kaynakları tamamen durdu. Bu tür haberlerin engellemesinde herkesin olduğu gibi bizlerin de aklına birçok soru geliyor. İnşallah bu şehit ve yaralı sayımız çoğalmaz. Finike’deki şehidimizin cenazesine katılmayı düşünüyoruz. Cumartesi yapmayı düşündüğümüz milletvekili toplantılarımızı tamamen iptal ettik" dedi.

 

YÜCEL APAYDIN 25 ŞUBAT 2020iyi parti de kongre nisan da h43560 b4d9c 83cfe

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın "Yüreğimiz dayanmıyor"


İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın da yaptığı açıklamada sözlerine "Artık yüreğimiz dayanmıyor" diyerek başladı.
Başkan Yücel Apaydın: "Hiç bir siyasi parti, ideoloji gözetmeksizin Türk Milletinin, Alanya'da yaşayan bütün vatandaşlarımızın birlik beraberlik içerisinde şehitlerimize sahip çıkma, dua etme, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve hükümetimizin yanında kayıtsız şartsız durma zamanıdır. Bu tür önemli dönemlerde bazı provokatörler özellikle sosyal medya mecralarında ortaya çıkarak vatandaşlarımızı, halkımızı tahriklere ve galeyanlara getirmeye uğraşmaktalar. Bu noktada da vatansever, duyarlı bütün vatandaşlarımızı, gönüldeşlerimizi tahriklere kapılmamaya, duyarlı olmaya, yapılacak olan resmi açıklamaları takip etmeye, bu doğrultuda paylaşım yapmaya davet ediyorum. Bir kez daha şehitlerimizi rahmetle, minnetle, şükranla ve dualarla anarken, yaralarımıza cenabı Allah’tan acil şifalar diliyorum. Büyük Türk milletinin başı sağ olsun. Bugün itibari ile gerçekten ciğerimiz yanıyor. Ülkemizin içinde bulunduğu durum bizler açısından üzüntü verici. Halkımız, milletimiz geleceği anlamında endişeli. Yıllardır uygulanan politikaların ve özellikle dış siyasetin bizi getirdiği durum ortada. İç siyasette muhalefeti bastırmak, muhalefeti susturma ve doğruyu söyleyenleri korkutmak için yapılan siyaset dışarıda fayda etmiyor. Bunu hep beraber gördük" ifadelerini kullandı.

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler