head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Toplu ulaşım araçlarında dezenfekte sürüyor...

Antalya Büyükşehir Belediyesi, normalleşme süresinde de tedbiri elden bırakmıyor. Korona virüsüne karşı toplu ulaşım araçlarında düzenli olarak dezenfeksiyon çalışması yapıyor.

Koronavirüs salgınının yoğun bir şekilde yaşandığı süreçte her türlü önlemi alan Antalya Büyükşehir Belediyesi, yeni normalleşme döneminde de tedbiri elden bırakmıyor.
Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşım araçlarında halk sağlığı için önlemlerini sürdürüyor.
Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanlığı, Antalya'da şehir içi toplu ulaşım hizmeti veren otobüs ve tramvayları düzenli olarak temizliyor, bakteri ve virüslere karşı dezenfekte ediyor. Ulaşım araçları iç, dış temizlik çalışmalarının yanında soğuk ULV (İnce Püskürtme) makinesi ile de detaylı dezenfeksiyon işlemlerine tabi tutuluyor.

tedbir 2 topluulaşımdezenfektesürüyor6 20200617115000 a467e


TEMİZ VE HİJYENİK ULAŞIM...
Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçlarla her gün periyodik olarak araçların dış yüzey, araç içi metal plastik yüzeyleri ve tüm iç alanı ilaçlanarak steril hale getiriliyor. Gün içinde binlerce insanın kullandığı toplu ulaşım araçları dezenfekte edilerek, bulaşıcı hastalıkların yayılmasının önlenmesi amaçlanıyor. Dezenfeksiyon işlemlerinden geçirilen otobüs ve tramvaylar daha sonra vatandaşların hizmetine sunulmak üzere seferlerine çıkıyor. 

 

 

 

HABER : Emine YILMAZ

Gazeteler