head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

İYİ Parti Alanya Teşkilatı'nda yaşanan sıkıntıların ardından genel merkezin Ankara'ya çağırdığı Yücel Apaydın, Hilmi Er ve  Alper Arıkan'ın ardından ilk açıklama İl Başkanı Mehmet Başaran'dan geldi...

Başaran, İYİ Parti Alanya'nın kongreye tek adayla gideceğini duyurdu. Kongreye kadar Apaydın'ın başkanlığı yürüteceğini, kongrede de Arıkan'ın tek aday olarak çıkacağını söyleyen Başaran, "Alanya İYİ Parti ilçe başkanlıgı görevine ilçe başkanımız sn.YÜCEL APAYDIN kongreye kadar devam edecektir.Kongrede sn HİLMİ ER aday olmayacaktır.sn. ALPER ARIKAN ile kongreye tek adayla gidilecektir.Partimiz bu kongredende birlik, beraberlik içinde, güçlenerek çıkacaktır. Sehven yapılan daha önceki açıklamamızı düzeltir,kamuoyunun bilgisine saygıyla arzederiz" dedi.

İYİLERiyi parti genel merkez i karari verdi h46731 fe993 d9762 

 

Gazetemize Alper Arıkan İmzalı gönderilen basın açıklamasında ise şöyle denildi...  

"Kamuoyunun dikkatine;
Değerli Alanya'lılar, bugün İYİ Parti Genel Merkezimizde yaptığımız görüşmeler neticesindeİYİ Parti Alanya İlçe Başkanlığına kongre sürecine kadar sayın Yücel Apaydın devam edecektir. Sayın Hilmi Er ise kongrede aday olmayacaktır. Genel Merkezimizin teveccühü, mevcut İYİ Parti İlçe Başkanımız Yücel Apaydın ve İlçe Başkan Adayımız sayın Hilmi Er ile yapılan istişareler sonucunda ortak bir karar ile şahsımın kongre sürecinde tek aday olarak devam edilmesi kararlaştırılmıştır.
Partimiz kongre sürecinden birlik, beraberlik ve daha da güçlenerek çıkacaktır.
Gün birlik ve beraberlik günüdür. İYİ Parti hedefleri doğrultusunda yorulmadan ve birlikte çalışacağımız güzel günler dilerim.
Saygılarımla,
Alper ARIKAN/İYİ Parti Alanya İlçe Başkan Adayı"  

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

 

Gazeteler